3.200 de angajaţi Renault se mută în clădirea din Militari. Premierul Viorica Dăncilă, la inaugurareGroupe Renault România va inaugura pe 28 iunie noul sediu din Bucureşti, în prezenţa premierului Viorica Dăncilă, dar şi a lui Thierry Bolloré, CEO al Grupului Renault, a declarat miercuri pentru News.ro Christophe Dridi, director general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România, acesta precizând că toţi cei 3.200 de angajaţi din Capitală urmează astfel să lucreze în acelaşi loc.

3.200 de angajati Renault se muta in cladirea din Militari. Premierul Viorica Dancila, la inaugurare
3.200 de angajaţi Renault se mută în clădirea din Militari. Premierul Viorica Dăncilă, la inaugurare

"Avem un nou sediu central, se află la staţia de metrou Preciziei. Va fi inaugurat săptămâna viitoare, pe 28 iunie, cu participarea premierului, dar şi a lui Thierry Bolloré, care este CEO al Grupului Renault la nivel global. Este foarte important pentru noi deoarece angajaţii din Bucureşti ai Groupe Renault România lucrează acum în cinci locuri diferite, dar vor lucra împreună în acelaşi loc. Este vorba de 3.200 de angajaţi, care vor lucra împreuă pentru a fi mai eficienţi", a declarat miercuri pentru News.ro Christophe Dridi, director general al Groupe Renault România.

Este vorba de o clădire închiriată de la dezvoltatorul imobiliar Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din România. Aceasta are un amfiteatru şi o sală de sport.

"Nu putem vorbi de o investiţie. Partenerul nostru este Globalworth, am închiriat-o de la ei. Fabrica rămâne la Mioveni", a explicat Dridi.

Groupe Renault România are 18.300 de angajaţi în prezent.

Christophe Dridi este director general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România, de la 1 ianuarie 2019.

Acesta a participat miercuri la Forumul economic "Poveştile care schimbă jocul", organizat de Camera Franceză de Comerţ şi Industrie din România (CCIFER) şi comitetul român al Consilierilor de Comerţ Exterior ai Franţei (CCEF), care a reunit, la Bucureşti, 46 de lideri români şi francezi din domenii economice cheie.

Asociaţia Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) a anunţat în ianuarie că uzina Dacia de la Mioveni a înregistrat anul trecut o creştere a producţiei de 6,8%, până la 335.262 vehicule.

În 2018, cel mai produs model a fost Duster, 313.883 unităţi. SUV-ul a fost urmat de Sandero (42.146 unităţi), Logan (33.841 unităţi) şi Logan MCV (22.354 unităţi).

Sursa: news.ro

Etichete: mutare angajati militari preciziei, renault, Sectorul 6, viorica dancila

0/1 COMENTARII
Linda
20 iun 00:59
+0
VOTURI
-0
Când l-am găsit pe Dr Wealthy, am avut nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe dr. Wealthy prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când dr. Wealthy ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand foarte mult pe Dr Wealthy pentru oricine care are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceapre prin: +2348105150446

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE