3 bărbaţi au căzut de pe o schelă, în cartierul Pipera. Unul A MURITTrei bărbaţi care lucrau pe un şantier din cartierul Pipera au căzut de pe o schelă, miercuri, în jurul prânzului. Unul dintre muncitori, în vârstă de 25 de ani, a murit.

Trei bărbaţi au căzut de pe o schelă. Doi dintre bărbaţii răniţi în accident, care au vârste de 25 şi 50 de ani, au fost transportaţi la spitalul Floreasca, în timp ce unul a murit. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să-l resusciteze, dar nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

"Pentru una din victime se fac manevre de resuscitare", a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti- Ilfov.

Din imaginile surprinse de Digi24 de la faţa locului, lucrările erau executate de firma de construcţii Octagon Contracting & Engineering, care construia corpul C al din complexul Hermes Business Center.

Martorii spun că muncitorii au căzut circa cinci metri în gol, iar schela s-a prăbuşit peste ei.

Oamenii legii fac o anchetă la faţa locului pentru a stabili cum s-a produs accidentul. La faţa locului vor ajunge şi reprezentanţii ITM, care vor stabili dacă muncitorii lucrau cu forme legale şi dacă schela era asigurată.

Accidentul s-a produs lângă staţia de metrou Pipera. Bărbaţii care lucrau la fundaţia unei clădiri ce se construieşte în zonă au căzut după ce schela s-a prăbuşit cu ei.

Accidentul s-a produs pe Bd. Dimitrie Pompeiu, în jurul prânzului.

Unul dintre răniţi are piciorul rupt, în urma căzăturii.

La faţa locului au ajuns un detasament special de salvatori, 2 ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare, o autospeciala de stingere.

Etichete: accident, muncitori, Pipera, răniţi

0/1 COMENTARII
elena
16 dec 16:11
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE