3 lucruri esențiale pentru vacanța copilului tăuVacanța mare este un motiv pentru copii să practice mai mult sport, să învețe mai multe lucruri și să participe la evenimente dedicate copiilor. Este momentul când tu ca părinte trebuie să îi faci toate poftele și să vii chiar cu propuneri de noi activități. Fie că îl duci la filme, tabere, în concedii la mare sau la cât mai multe plimbări în parc, copiilor trebuie să li se alimenteze energia cu cat mai multe activități distractive.

Sursa foto: https://haggusandstookles.com.au
Sursa foto: https://haggusandstookles.com.au

Pentru că în timpul anului școlar, l-ai ținut departe de anumite activități în aer liber (fie din cauza vremii, fie din cauza lipsei timpului), noi îți propunem trei lucruri esențiale pentru o vacanță perfectă.

 

Încălțăminte pentru zile pline de energie

 

Pentru că a acumulat atât de multă energie, în timpul anului școlar, e timpul să faci o listă cu toate activitățile în aer liber și cu toate excursiile și concediile în care veți pleca împreună: copiii și părinții. Pentru fiecare activitate planificată, trebuie să în vedere și imbrăcămintea și încălțămintea copilului, bineînțeles, adaptată tipului de activitate.

Dacă planificați să mergeți într-o excursie pe munte, asigură-te că cel mic are încălțăminte adecvată. O pereche de bocanci de munte, care să îl protejeze de eventuale accidente și de intemperii.

Pentru o plimbare prin parc sau o tură prin parcurile de distracție, copiii au nevoie de încălțăminte comodă, flexibilă, care nu îl deranjează atunci când aleargă și se cațără.

Pe Kalapod găsești încălțăminte pentru copii: sandale copii, bocanci copii, papuci copii pentru plajă și multe alte modele.

 

Momentele în familie pline de veselie și mâncare

 

Atunci când vrei să petreci mai mult timp cu familia ta și vrei să îi satisfaci poftele culinare ale copilului tău, fie alegi să îi gătești, fie alegi să comanzi ceva de mâncare. Cea mai bună varinată este să optezi pentru o pizza București delicioasă de la Pizzicato.  

Pe lângă o mâncare bună, poți căuta o comedie bună, la care copilul tău să se distreze copios. De asemenea, tot pentru zilele petrecute în casă poți alege să gătiți împreună sau să jucați jocuri video și boargames. Cu cât implici copilul în mai multe activități, cu atât vara lui va fi mult mai frumoasă la final.

 

Sănătate înainte de toate

Un sfat pentru fiecare părinte, este să îi ofere copilului, în timpul vacanței, vitamine și suplimente pentru creșterea imunității. Este foarte probabil ca cei mici să aibă un deficit de calciu și vitamine, odată cu toată căldura și energia depusă în parc și în concediu, iar lipsa de vitamine din organism poate avea consecinte asupra intregului organism.

La Herbagetica, găsești pentru copii tăi o serie de suplimente și vitamine și minerale organice, care să le ofere un complex de substanțe nutritive esențiale (minerale, carbohidrați, vitamine, proteine și grăsimi).

0/1 COMENTARII
Fox
03 Jul 09:55
+0
VOTURI
-0
Articol platit cu publicitate pe fata! Mai lipsea sa spuneti ca roata e rotunda si ca focul arde!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE