Mega Image mai deschide trei magazine până la finele anuluiMega Image va deschide inca doua unitati comerciale in Capitala (Foto: compania)
Mega Image va deschide încă două unități comerciale în Capitală (Foto: compania)

Mega Image a deschis două noi magazine de proximitate Shop&Go în luna noiembrie, iar până la finele anului vizează extinderea portofoliului cu încă trei unităţi. Retilaer-ul belgian a deschis deja, pe 1 Decembrie, un supermarket Mega Image în Dragonul Roşu.

Următoarea unitate comercială programată pentru inaugurare este un magazin de proximitate Shop&Go, ce va fi deschis miercuri, în Sectorul 1, pe strada Witing nr. 2.

După ce a primit avizul Consiliului Concurenţei pentru achiziţia magazinelor G’market, retailer-ul belgian a început procesul de transformare a celor trei unităţi comerciale din Capitală pentru a le integra în reţeaua Mega Image. Pe 14 decembrie vor fi inaugurate supermarketurile din Mall Vitan şi din zona Colentina – Obor, în locul fostelor magazine G’market. Supermarketul din Plaza România va fi redeschis, în locul fostului G’market, din luna ianuarie a anului viitor.

Continuând planul agresiv de expansiune, Mega Image mizează pe proximitate pentru a-i atrage pe clienţi.

Mega Image va încheia anul 2011 cu 105 magazine, dintre care 35 supermarketuri deschise numai în acest an.

Etichete: deschidere, inaugurare, magazin, Mega Image, proximitate, retail, Shop&Go, supermarket, unitate comercială

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h