3 medalii,din care una de aur,cucerite de echipa de juniori la canotaj a României, la Rio de JaneiroFederația Română de Canotaj anunţă că echipa de juniori a României a câştigat medalie de aur și două de argint, la Campionatele Mondiale de canotaj de la Rio de Janeiro.

3 medalii,din care una de aur,cucerite de echipa de juniori la canotaj a Romaniei, la Rio de Janeiro
3 medalii,din care una de aur,cucerite de echipa de juniori la canotaj a României, la Rio de Janeiro
Foto: frcanotaj.ro

La Campionatele Mondiale de canotaj de la Rio de Janeiro, România ocupă locul IV în clasamentul pe medalii, la egalitate cu Marea Britanie, după ce a câştigat o medalie de aur şi două de argint. Locurile I, II și III sunt ocupate de Germania, Italia și Olanda, scrie b1.ro.

Medalia de aur a fost câștigată de echipajul masculin de patru rame fără cârmaci, compus din Alexandru Matinca, Cosmin Pascari, Mihai Ianoș și Ciprian Tudosă, cu timpul de 6:17:20.

Medaliile de argint au fost cucerite de juniorii români în probele de dublu vâsle feminin - Elena Logofătu și Nicoleta Pașcanu, cu timpul de 7:38:65 - și dublu rame fără cârmaci masculin - Constantin Cristi Hîrgău și Alexandru Chioseaua cu timpul de 6:48:74.

Echipajele feminine din proba de opt rame cu cârmaci: Mădălina Hegheş, Amalia Bereş, Mădălina Gabriela Caşu, Roxana Părăşcanu, Andrea Budeanu, Anamaria Zaharia, Anca Elena Filip, Roxana Iuliana Anghel, Andreea Cristina Ştefan s-au clasat pe locul IV (6:45:68) şi din barca de patru vâsle feminin: Lidia Viorica Roman, Nicoleta Ancuta Bodnar, Ana Grăpinoiu, Simona Geanina Radiş au ocupat locul VII (6:51:11), mai anunţă Federaţia Română de Canotaj.

Etichete: canotaj, medalie, medalie de aur, Rio de Janeiro

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE