30 de tone de deşeuri ridicate de lângă Lacul Morii, vineriVineri, 13 mai 2016, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Direcţiile Ordine Publică şi Protecţia Mediului, Biroul Monitorizare şi Control Domeniul Public, a întreprins o amplă acţiune de salubrizare şi igienizare a unui teren viran situat pe Str. Intrarea Dâmboviţei din imediata apropiere a Lacului Morii. 

Acolo erau depozitate mari cantităţi de deşeuri de natură diversă care produceau disconfortul cetăţenilor şi constituiau o imagine cu impact negativ asupra zonei.

În urma acţiunii, operatorul de salubritate a ridicat aproximativ 30 de tone de deşeuri, iar în perioada următoare poliţiştii locali vor monitoriza zona menţionată pentru a preîntâmpina depozitarea repetată a acestora.

O acţiune similară a avut loc, în urmă cu câteva zile, tot în Sectorul 6 din Capitală, respectiv pe Bdul. Timişoara de unde au fost ridicate într-o singură zi apoape zece tone de gunoaie. Amănunte, aici. 

Poliţia Locală Sector 6 recomandă aducerea la cunoştinţa autorităţilor a eventualelor situaţii similare. Cetăţenii care doresc să semnaleze anumite zone unde este nevoie de intervenţia autorităţilor, au la dispoziţie numerele de telefon: 021.9546 şi 021.413.16.20 şi adresele de mail comunicare@primarie6.ro şi office@politia6.ro.

Etichete: deşeuri, gunoaie, Lacul Morii, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
emyg
23 iun 09:58
+0
VOTURI
-0
cand se vor schimba becurile pe promnenada si toaletata faleza de iarba inalta ? inclusiv insula e in paragina de ce nu se pot aduce barcute un vaporas etc ? mergeti in germania sa vedeti cum sunt lacurile de langa orase

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE