300 de angajaţi ai Romprest, în pericol să rămână fără loc de muncă, după o decizie a MetrorexCei peste 120 de angajaţi ai firmei Romprest, care au pichetat marţi, de la ora 13.00, sediul Ministerului Transporturilor, au încheiat la ora 15.00 acţiunea revendicativă, fără să se înregistreze niciun fel de incidente.

300 de angajati ai Romprest, in pericol sa ramana fara loc de munca, dupa o decizie a Metrorex (Foto enational.ro)
300 de angajaţi ai Romprest, în pericol să rămână fără loc de muncă, după o decizie a Metrorex (Foto enational.ro)

"Protestul a fost determinat de decizia unilaterală a directorului general Metrorex, Aurel Radu, de a încredinţa fără licitaţie activitatea de salubrizare de la metrou unei firme de catering cu maximum 30 de angajaţi. Ca urmare, 300 de angajaţi Romprest vor rămâne fără un loc de muncă începând cu data de 17 aprilie, ceea ce va duce la instaurarea unei stări de mizerie de neconceput în staţiile de metrou", a afirmat Ghiţă Nichifor, şef departament organizare în cadrul Federaţiei ATU România, citat de romaniatv.net. 

Acesta a precizat, totodată, că va participa în după-amiaza zilei de marţi la o întâlnire cu directorul general al Metrorex, Aurel Radu.

"În această după-amiază (marţi, n.r.), vom participa la o întâlnire cu directorul general al Metrorex, Aurel Radu, la sediul instituţiei, de la etajul 9 din Ministerul Transporturilor. În funcţie de rezultatul acestei întâlniri, vom decide în perioada următoare dacă acţiunea de pichetare de miercuri (16 aprilie, n.r.), dintre orele 13.00 - 15.00, va mai avea loc sau nu", a precizat Ghiţă Nichifor.

Etichete: angajati Romprest, Aurel Radu, decizie Metrorex, disponibilizări, Romprest, salubrizare statii metrou

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h