MITING de susţinere a Antenei 3. Aproape 5.000 de oameni au venit în Piaţa ConstituţieiAproximativ 5.000 de persoane au participat, vineri, la mitingul organizat de Antena 3, în Piaţa Constituţiei.

Miting Antena 3, in Piata Constitutiei
Miting Antena 3, în Piața Constituției
Foto: antena3.ro

Mitingul organizat de Antena 3, intitulat "Libertatea presei în pericol", a inceput la orele 15.00, în Piața Constituției. Circa 5.000 de persoane s-au strâns, în jurul orei 16.00,  la "întâlnirea publică" organizată de televiziunile grupului Intact în Piaţa Constituţiei, conform estimărilor hotnews.ro.

În piaţă a fost amenajată o scenă pe care au urcat jurnaliştii televiziunilor Intact, între care şi directorul general Antena 3, Mihai Gâdea, care a scandat "Libertate!" şi le-a mulţumit celor prezenţi, spunându-le că fără ei ar fi fost închisă Antena 3.

Alături de Gâdea, pe scenă au urcat şi Mircea Badea, Dana Grecu, dar şi realizatorii Răzvan și Dani. Toate vedetele trustului Intact au luat cuvântul pe scenă. Potrivit jurnaliştilor de la HotNews, Dana Grecu s-a asezat in genunchi pe scena şi a spus: "Ei vor sa stam in genunchi. Nu ingenunchem in fata lor. Dar eu pot sa stau in genunchi, doamnelor si domnilor in fata lui Dumnezeu si a dvs."

Cei care au venit în Piaţa Constituţiei au asistat şi la un concert susținut de CRBL. Irina Loghin a cântat şi ea la mitingul Antenei 3. Mitingul s-a încheiat la ora 17.45.

Antena 3 și Antena 1 au primit, pe 15 februarie, ordin de evacuare de la ANAF. Cele două televiziuni au cinci zile la dispoziție pentru a evacua sediul din soseaua Bucuresti - Ploiesti. 

Etichete: antena 3, miting

0/3 COMENTARII
Gadilici
20 feb 12:21
+0
VOTURI
-0
Ăia 5000 or fi venit pentru anteniști, sau pentru CRBL și Irina Loghin?
ccc
20 feb 04:00
+0
VOTURI
-0
Numai acestor sustinatori mai reusesc sa le spele creierele. De la unul care a furat 60 milione euro trebuie recuperat prejudiciul ce e asa de greu de inteles? Sa-si cumpere angajatii cladirea daca sunt asa dedicati sustinatorilor.
Nivia
19 feb 17:14
+0
VOTURI
-0
Ce susţinători au Antenele, zici că au venit de la azilul de bătrâni, că numai moşi şi babe erau acolo. Ăştia nu au ce face acasă, dar vor să uite de moarte, în sfârşit îi bagă şi pe ei cineva în seamă, sau poate sperau că se dă a 13-a pensie. Strigau "libertate" de parcă se aflau în puşcărie. Ăştia cred că erau tot cei uşor de manipulat, care au mers să apere TVR în 1989. Poate că moşii sunt fani ai lui Capatos, la emisiunea lui mai văd şi ei sâni şi femei aproape goale.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h