32 de căsătorii simultane în Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4, sâmbătă GALERIE FOTO32 de cupluri și-au unit destinele simultan sâmbătă, în cadrul unei ceremonii speciale organizate în Parcul Lumea Copiilor.

Primăria Sectorului 4 transmite, printr-un comunicat de presă, că mirii au rostit la unison „DA!" şi au primit din partea primarului Cristian Popescu Piedone sfaturi pentru un drum în doi în armonie şi înţelegere, flori, diplome de îndrăgostiţi şi câte o ramă foto pentru prima lor fotografie ca proaspăt căsătoriţi.

Oficierea simultană a căsătoriilor este un eveniment organizat periodic de Primăria Sectorului 4, la solicitarea celor care doresc să se căsătorească în aer liber, într-unul dintre cele mai frumos amenajate parcuri ale Capitalei, Parcul Lumea Copiilor.

„O astfel de ceremonie inedită creează amintiri speciale, iar nouă, ca şi organizatori, ne aduce satisfacţia că am venit încă o dată în întâmpinarea aşteptărilor celor care locuiesc în Sectorul 4. Mă simt onorat că toate aceste cupluri au ales Parcul Lumea Copiilor pentru această importantă zi din viaţa lor. Ca primar şi ca soţ, cu 27 de ani de căsătorie la activ, simt să le urez şi eu mirilor noştri de astăzi să fie buni şi înţelepţi, să se iubească şi să se susţină şi le împărtăşesc un secret din experienţa mea în viaţa de cuplu: cheia unei căsnicii fericite o reprezintă dragostea, dar şi înţelegerea, bine susţinută întotdeauna de încredere", a transmis primarul Cristian Popescu – Piedone prin comunicatul de presă citat.

Etichete: căsătorii, Parcul Lumea Copiilor, Sectorul 4

0/1 COMENTARII
Cris
06 sep 07:24
+0
VOTURI
-0
N-o sa inteleg niciodata de ce se casatoreste lumea...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h