320 de proteze mamare vor fi donate, joi, femeilor cu cancer la sânEdiția a 5-a a Marșului și Crosului Casiopeea a adunat 2.700 de participanți şi 26 de companii înscrise în campanie. În urma acestei campanii a fost colectată suma de 30.000 de euro pentru achiziția și donarea a 320 de proteze mamare.

320 de proteze mamare vor fi donate, joi, femeilor cu cancer la san
320 de proteze mamare vor fi donate, joi, femeilor cu cancer la sân
Foto: realitatea.net

Joi, 27 noiembrie, incepand cu ora 12.00, la Institutul Oncologic din Capitală, va avea loc ceremonia de inmare a 320 de proteze mamare, asigurate ca urmare a campaniei Crosul Roz impotriva Cancerului la san, organizată anual de Asociatia Casiopeea. La eveniment vor participa cele 320 de femei care au suferit de cancer la sân şi care vor intra în posesia protezelor mamare achiziţionate după campania iniţiată de Asociaţia Casiopeea.

Asociația Casiopeea și prietenii au alergat în parcul Tineretului, pentru a oferi o viață mai bună femeilor cu cancer la sân.

La cea de-a 5-a ediție a Crosului Casiopeea București, peste 2.700 de persoane au luat startul la cele 4 categorii ale competiției (copii, adolescenți, adulți și marşul familiei). De la mic la mare, toți cei înscriși au parcurs traseele stabilite de organizatori, iar primii ajunși la linia de finiș au primit premii importante din partea sponsorilor și organizatorilor. Toți cei care au luat parte la cursă au beneficiat de un voucher constând într-o ecografie sau mamografie în cadrul rețelei de clinici Anima.

Peste 1700 de angajați ai companiilor mari, mici și mijlocii din cele 26 de corporații înscrise la cursa Corporate au fost prezenți alături de familii, prieteni și colegi, demonstrandu-ne și în acest an importanța implicării sociale ale companiilor.

Şi fostele sportive de performanță Ruxandra Dragomir și Laura Badea, actrița Monica Davidescu, Chef Nicolai Tand, s-au alăturat campaniei, lansând un mesaj de încurajare femeilor care sunt atinse de cancer pentru a lupta și a-și recâștiga sănătatea și feminitatea.

Proiectele de informare, prevenție și strângere de fonduri vor continua și pe parcursul anului, iar Asociația Casiopeea pregătește deja următorul cros, ce va avea loc la Brașov, în primavara lui 2015.

Dacă doriți să vă implicați în acțiunile Casiopeea, fie pentru a face voluntariat, a dona sau a participa la unul din crosuri, puteţi urmări pagina de Facebook – Casiopeea CROS sau puteţi cere detalii suplimentare la adresa de e-mail: casiopeea.cros@gmail.com.

Asociația Casiopeea este promotoarea unui stil de viață sănătos și prin sport și a ajutat în ultimii 5 ani femeile care au suferit o operație de mastectomie cu peste 1000 proteze donate.

Etichete: cancer, cancer la sân, Cros, donaţie, marş

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE