335 de sancţiuni contravenţionale date de ISU la cluburi, baruri, restaurante şi pieţe din BucureştiÎn perioadele 19-21 februarie și 27-28 februarie 2016, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii" București-Ilfov a desfășurat activități de îndrumare, verificare și control, la 81 de obiective din zona administrativ-teritorială, care au destinația de spațiu de alimentație publică (piață agroalimentară, restaurant, club, bar) și de spațiu comercial, anunţă instituţia. 

335 de sanctiuni contraventionale date de ISU la cluburi, baruri, restaurante si piete din Bucuresti (Foto sursazilei.ro)
335 de sancţiuni contravenţionale date de ISU la cluburi, baruri, restaurante şi pieţe din Bucureşti (Foto sursazilei.ro)

Urmare a deficiențelor constate în ceea ce privește îndeplinirea cerințelor de securitate la incendiu, au fost aplicate 335 de sancțiuni contravenționale, dintre care 87 de amenzi în cuantum de 380500 lei și 248 de avertismente, anunţă ISU într-un comunicat. 

Pe timpul acestor activități, au fost constatate 349 de nereguli, din care menționăm: improvizații la instalația electrică, nemarcarea cu iluminat de siguranță a căilor de evacuare și a hidranților interiori, deficiențe privind existența și funcționalitatea mijoacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor.
O parte din deficiențele constatate au fost remediate pe timpul controlului:
-deblocarea accesului către hidranții interiori;
-eliberarea căii de acces, de evacuare și de intervenție ocupată de comercianți ambulanți, pe str. Glicinelor, sector 5.

Acțiunile s-au desfășurat în mod integrat, în colaborare cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București și Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

Etichete: baruri, Bucureşti, Capitală, cluburi, control ISU, pieţe, restaurante

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h