Nelu Iordache, "regele asfaltului", ridicat de DIICOT şi dus la audieri UPDATE34 de percheziţii sunt efectuate, joi dimineaţă, de către DIICOT, în şase judeţe din ţară, fiind vizată inclusiv firma Romstrade a lui Nelu Iordache, numit şi "regele asfaltului". Omul de afaceri, bănuit de înşelăciune şi spălare de bani, a fost ridicat de mascaţi şi dus la audieri. 

34 de perchezitii, joi dimineata. Este vizata si firma lui Nelu Iordache, "regele asfaltului" (Foto jurnalul.ro)
34 de percheziţii, joi dimineaţă. Este vizată şi firma lui Nelu Iordache, "regele asfaltului" (Foto jurnalul.ro)

UPDATE Omul de afaceri Nelu Iordache este audiat, joi dimineaţă, la DIICOT. El este suspectat de spălare de bani şi evaziune fiscală. 

"Am fost martor citat în dosar. Este o chestiune veche din 2011", a declarat Nelu Iordache când a fost luat de mascaţi de acasă şi dus la DIICOT, conform romaniatv.net. 

Percheziţiile DIICOT sunt efectuate în Bucureşti, Ilfov, Argeş, Galaţi, Călăraşi şi Giurgiu. Sunt vizaţi 34 de suspecţi, între care şi omul de afaceri Nelu Iordache, patronul firmei Romstrade.

Potrivit anchetatorilor, începând cu 2011, firma City Cons SRL, a cumpărat, de la persoane vătămate, cantităţi mari de piatră sau alte bunuri, introducând la plată file de cec fără acoperire. Mărfurile şi serviciile astfel achiziţionate de City Cons erau livrate către diverşi beneficiari, în special firmele Impresa Pizzarotti şi SC Romstrade SRL, prin intermediul altor două firme, la preţuri mult mai mici decât cele de achiziţie, mai susţin procurorii.

Prejudiciul pe care îl estimează DIICOT în acest caz se ridică la suma de 13 milioane de lei. 

Vom reveni cu amănunte. 

Etichete: diicot, înşelăciune, joi, nelu iordache, percheziţii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h