34 de victime din carambolul de tramvaie din Pasajul Lujerului cer despăgubiri de la RATB34 de persoane cer despagubiri de la RATB in urma carambolului de tramvaie din Pasajul Lujerului
34 de persoane cer despăgubiri de la RATB în urma carambolului de tramvaie din Pasajul Lujerului

"Noi nu cerem persoanelor acte doveditoare. RATB va înştiinţa asiguratorul RCA (Astra Asigurări -. n.red,) cu privire la solicitările de despăgubire primite de la persoanele prejudiciate", a declarat Brânduşa Raeceanu, purtătorul de cuvânt al RATB, citată de gandul.info.

Potrivit RATB, unul dintre tramvaie a rămas defect pe linie, al doilea a oprit la timp în spatele primului, însă cel de-al treilea nu a reuşit să frâneze şi le-a lovit pe celelalte două.

La Poliţie, sunt în derulare audierile persoanelor care se aflau în tramvaiele implicate în accident. "De la spitale ni s-a raportat un număr de 116 persoane care s-au prezentat la unităţile spitaliceştie şi care au declarat acolo că au fost în tramvaiele implicate în accident. În două luni de la accident victimele pot depune plângere la Poliţie sau la Parchet în cadrul dosarului penal instrumentat. Prima victimă, o femeie cu piciorul în ghips, s-a prezentat la Poliţie vineri, a doua zi după accident", au declarat pentru gândul reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Poliţiei Capitalei care au adăugat că "va fi un dosar greu, stufos, pentru că vorbim de multe victime".

Ministerului Public a anunţat, joi, că 15 victime ale accidentului din Pasajul Lujerului, dintre care patru au fracturi costale, de tibie sau de mandibulă, au făcut plângere prealabilă în cazul vatmanului, acestea fiind audiate de procurori.

Vezi aici primele imagini video de la accidentul de tramvai din Pasajul Lujerului.

Etichete: carambol, despăgubiri, Pasajul Lujerului, RATB, tramvai 41, victime

0/0 COMENTARII
Dorina Suciu
25 May 10:22
+0
VOTURI
-0

Cum adica fara acte doveditoare?

Ionel Badea
25 May 10:24
+0
VOTURI
-0

Uite unde se duc banii bucurestenilor!Fara numar,fara numar!Se vor gasi multi pusi de capatuiala si vor profita de acest eveniment nefericit!

Alt Radu
25 May 11:57
+0
VOTURI
-0

Simplu, o sa-i verifice asiguratorul si in fund sa vada daca nu cumva au avut o conditie inainte de accident care sa poata explica accidentarea ...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h