352 de locuinţe noi în cartierul Aviaţiei. Investiţie de 37 de MILIOANE de EURODezvoltatorul imobiliar Forte Partners investeşte 37 milioane euro într-un nou proiect rezidenţial denumit Aviaţiei Park, care va include 352 de locuinţe şi va fi amplasat în zona de nord a oraşului, în cartierul Aviaţiei, a anunţat joi compania.

352 de locuinte in cartierul Aviatiei
352 de locuinţe în cartierul Aviaţiei

Aviaţiei Park a primit autorizaţia de construcţie pentru prima fază şi va demara execuţia în vara acestui an. Proiectul include patru clădiri şi se va livra în două etape.

Prima fază include două blocuri, 176 de apartamente şi studio-uri, care se vor finaliza în termen de 18 luni de la data începerii lucrărilor.

În cea de a doua etapă se vor preda următoarele 176 de unităţi, livrate la şase luni de la data finalizării primei faze.

Peste 50% din suprafaţa proiectului va fi reprezentată de spaţii verzi. Din cei 15.000 de metri pătraţi de teren, numai 3.700 metri pătraţi vor fi ocupaţi de amprenta celor patru clădiri.

Peste 11.000 mp sunt dedicaţi piaţetei, aleilor pietonale, drumurilor de acces şi vegetaţiei, cu aliniamente de copaci şi plante perene, concepute pentru o armonie a grădinilor în fiecare sezon.

Regimul de înălţime al blocurilor este de parter plus 10 etaje, în vreme ce suprafaţa utilă a studio-urilor şi apartamentelor de până la patru camere variază între 50 şi 150 de metri pătraţi, a mai precizat compania.

"Am analizat fiecare detaliu, de la circulaţii la ergonomia spaţiului, de la necesitatea unui lobby amplu, cu atrium de şase metri înălţime şi până la nivelul de zgomot sau confortul termic. Este un proiect aparte, în care avem mare încredere şi care a generat deja peste 60 de rezervări în etapa de pre-vânzare" a declarat directorul general şi fondatorul Forte Partners, Geo Mărgescu.

Forte Partners a fost înfiinţat în 2014 de către un grup de investitori cu o vastă experienţă în mediul de afaceri românesc. În portofoliul dezvoltatorului se regăsesc proiectele de birouri Ştefan cel Mare şi The Bridge, precum şi terenuri pentru proiecte viitoare în diverse zone importante din Bucureşti.

Etichete: Aviaţiei, Bucureşti, case, proiect imobiliar

0/2 COMENTARII
Iohannis Liviu
08 Jul 18:06
+0
VOTURI
-0
ba francmusonerie. va spulberr integral toata francmusoneria. pissu pe francmusoni. voi sunteti niste gospodine cu
sortulete. sunteti adepti ai lui Satan si disimulati cu biblia pe masa. va dezintegrez. baga-mi-ass pulla in femeile
voastre ale frumoase cand voi le tineti de mana. sa va moarra copiii pe strazi. sa nu aveti parte de nimic din ce va
doriti. sa fiti infiltrati de dusmani si sa fiti futtuti de homosexualli, chiar in templele voastre. sa vi se dea foc la
temple si sa muritti tortturati si nu numai. toate se zic din cauza lui danacu viorel, str. drumul ghindarilor nr. 176,
prelungirea ghencea, bucuresti si in sat la cezieni, in oltenia, langa caracal. francmusonii nu-i respecta pe
ceilalti oamenii si viata lor, ci numai contructiile, arhitecturile lor de ras, diavollesti.
ps: francmasoneria functioneaza ilegal in romania, conform art. 40 din Constitutia Romaniei, deci toate jurmanintele
lor si a nou venitilor sunt ilegale."asociatiile secrete din romanaia sunt interzise".
LUCRU LA DOMICILIU!
07 Jul 17:00
+0
VOTURI
-0
Va oferim urgent munca pe net: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE