37 de suporteri reţinuţi după violenţele din faţa Guvernului37 de suporteri au fost retinuti de jandarmi in urma protestelor din fata Guvernului
37 de suporteri au fost reținuți de jandarmi în urma protestelor din fața Guvernului

Purtătărul de cuvânt al Jandarmeriei a anunţat, sâmbătă, că, în urma manifestărilor violente ale suporterilor Universităţii au fost reţinute 37 de persoane. Mitingul celor 1.000 de suporteri, care s-au strâns în faţa Guvernului pentru a protesta faţă de dezafilierea Universităţii Craiova, a degenerat rapid. Din cauza luptelor provocate de susţinătorii echipelor de fotbal, forţele de ordine au hotărât să întrerupă manifestările, chiar dacă fanii aveau autorizaţie până la ora 18:00, notează romanialibera.ro.

După câteva zeci de minute, protestul a devenit unul violent. Oamenii legii au intervenit cu gaze lacrimogene pentru a-i stăpâni pe suporteri. "În spatele grupului de protestatari au fost găsite persoane care consumau băuturi alcoolice. Colegii mei le-au cerut să nu mai consume, moment în care au devenit recalcitranţi. Ceilalţi suporteri au început să adreseze injurii, iar forţele de ordine au fost nevoite să intervină pentru că se aruncau bannere şi sticle de apa", a declarat Cozmin Pană, reprezentantul Jandarmeriei la Antena 3. Suporterii au negat însă varianta Jandarmeriei, menţionând că forţele de ordine au intervenit din senin.

Câteva sute de suporteri au venit de la Craiova, însă restul sunt fani ai Stelei şi ai lui Dinamo.

Etichete: jandarm, miting, protest, suporter, Universitatea Craiova, violenţă

0/0 COMENTARII
Gaby
25 mar 16:18
+0
VOTURI
-0

faceti stiri cu copy/paste din comunicatele jandarmeriei. s-a intamplat in centrul capitalei, nu in partea cealalta a tarii, deci ar fi trebuit sa stiti. jandarmii au intervenit violent in multime pentru a retine cativa oameni ceea ce a creat haos, nu le-au cerut deloc sa renunte la nimic. au intervenit direct in forta. tot ei apoi au dat cu gaze in multime, in conditiile in care multimea era inconjurata de garduri ale jandarmeriei si nu avea unde sa plece, si tot ei i-au batut si retinut pe cei care au iesit din targ, desi din spate alti jandarmi ii loveau si izgoneau pe cei care stateau acolo. ne-au alergat pana la gara de nord si pe cine prindeau bateau si bagau in duba. nu ne lasau sa stam acolo, dar nici nu ne lasau sa plecam. pe buzesti au venit jandarmi din toate partile prinzand-ne la mijloc. nu ne spuneau ce ar trebui sa facem pt a fi liberi, pur si siplu pt ca erau acolo (pana unde tot ei ne alergasera) ne bateau si retineau.de ce nu faceti o ancheta in acest sens, „jurnalistilor”?

Tibi
25 mar 15:55
+0
VOTURI
-0

Cine a autorizat folosorea fortei si pentru ce motive ?

Oamenii aia demonstrau pasnic.

Cum va permiteti ? In ce tara va credeti ?

Ministrul de Interne trebuie sa raspunda !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE