38 de chioșcuri din zona Piața Sudului au fost DEMOLATE. GALERIE FOTO38 de construcţii provizorii tip chioşc, amplasate în aproprierea Pieţei Sudului, au fost demolate, marți, de Primăria Sectorului 4. 

"Marți, 12 ianuarie 2016, începând cu orele 12.00, din dispoziţia Primarului Daniel Băluţă, Autoritatea Locală Sector 4 a trecut la demolarea a 38 de construcţii provizorii tip chioşc, amplasate în proximitatea Pieţei Sudului", a anunțat Primăria Sectorului 4. 

Construcțiile care au fost demolate ocupau ilegal domeniul public, în lipsa autorizaţiilor de construire, blocând căile de acces către centrul comercial în cazul unor intervenţii în situaţii de urgenţă şi fiind ilegal branşate la utilităţi.

“Astăzi este un prim pas pe care îl facem către normalitate. Trebuie să oferim locuitorilor Sectorului 4 condiţii civilizate pentru desfăşurarea activităţilor comerciale. Însă, mai presus de orice, trebuie să asigurăm respectarea Legii, a normelor de convieţuire socială şi a siguranţei cetăţeanului. Ne gândim, totodată, la comercianţii care până astăzi îşi desfăşurau activitatea în aceste chioşcuri, oferindu-le posibilitatea desfăşurării activităţii în alte locaţii, cu respectarea prevederilor legale”, a declarat Daniel Băluţă, Primarul Sectorului 4.

Etichete: Daniel Băluță, demolat, piaţa sudului, Sector 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE