4.000 articole pirotehnice interzise, găsite de jandarmi într-un depozit din complexul Europa. VIDEOJandarmii bucureşteni au găsit, marţi, în jurul orei 16.00, într-un depozit din complexul comercial Europa, peste 4.000 de articole pirotehnice interzise.

4.000 de articole pirotehnice interzise, gasite de jandarmi intr-un depozit din complexul Europa
4.000 de articole pirotehnice interzise, găsite de jandarmi într-un depozit din complexul Europa
Foto: cugetliber.ro

Marţi, jandarmii bucureşteni au depistat, în zona complexului comercial Europa, patru persoane care comercializau ilegal obiecte pirotehnice.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au găsit asupra persoanelor respective şi într-un depozit, peste 4.000 de obiecte pirotehnice, interzise la deţinere.

Jandarmii le-au întocmit celor în cauză acte de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de materiale explozive.
Jandarmeria Bucureşti desfăşoară în acestă perioadă acţiuni pentru prevenirea şi combaterea fenomenului contravenţional şi infracţional cu privire la respectarea legislaţiei referitoare la regimul materialelor pirotehnice.

Până în prezent, în perioada 26 decembrie – 29 decembrie a.c., jandarmii bucureşteni au confiscat de la comercianţii de ocazie peste 32.000 obiecte pirotehnice care puteau pune în pericol siguranţa cetăţenilor.

"Reamintim că, în conformitate cu prevederile legale, orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an", anunţă Jandarmeria Capitalei.

Etichete: articole pirotehnice, Jandarmeria Capitalei

0/1 COMENTARII
zzz
30 dec 16:28
+0
VOTURI
-0
nu e nici o amenintare terorista in europa .. asa ca de ce sa nu aiba voie oamenii cu diverse forme de explozibil ?
nu ar trebui sa intre careva la puscarie ? si nu ma refer la astia mici care vand .. ci la aia care importa cantitati industriale de explozibili ...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h