40 de mesteceni vor fi plantaţi în Ghencea, de Ziua PământuluiIn cadrul actiunii de duminica vor fi plantati 40 de mesteceni in zona Ghencea
În cadrul acțiunii de duminică vor fi plantați 40 de mesteceni în zona Ghencea

„Fie că vorbim de Ziua Pământului sau de acţiunile demarate cu ajutorul voluntarilor, campaniile desfăşurate în parcuri sunt dovada că din ce în ce mai mulţi bucureşteni îşi doresc să se implice în protejarea mediului înconjurator.  Sărbătorim Ziua Pământului alături de angajaţii care au beneficiat de cele peste 75 de locuinţe sociale şi le vom oferi posibilitatea de a planta în această zonă 40 de arbori care să devină un spaţiu de recreere pentru familiile lor”, a declarat Radu Popa, director general ALPAB.

În luna aprilie,.angajaţii ALPAB şi voluntarii organizaţiilor nonguvernamentale au plantat in parcuri peste 1 000 de arbori ( mesteceni, caişi ornamentali, platani). Urmează ca până la sfărşitul lunii aprilie să se mai planteze peste 200 de arbori în Parcul Herăstrău şi Parcul Circului.

Etichete: ALPAB, Ghencea, Sectorul 5

0/0 COMENTARII
adriana
21 apr 19:38
+0
VOTURI
-0

o idee buna cu plantarea aceste mesteceni de ziua pamantului, ar trebui sa iubim mai mult natura.

marina
21 apr 18:04
+0
VOTURI
-0

o idee bunicica cu ziua pamantului, plantarea unor mesteceni, ar trebui sa iubim mai mult natura...

boboc
21 apr 16:04
+0
VOTURI
-0

Deabia astept alegerile sa te dam jos de la carma Bucurestiului care dupa atata timp de la preluarea mandatului de primar de catre tine Oprescule,arata JALNIC! Sa nut e mai vad in fata ochilor,la puscarie iti este locul!

avira
21 apr 16:04
+0
VOTURI
-0

Ai furat pana acum de n-ai mai putut si acum te apuci sa faci lucruri bune? Sictir! Nu te mai voteaza nimeni hotule! Ti-a sunat ceasul Oprescule!

iruletheworld
21 apr 16:04
+0
VOTURI
-0

Cine sa te mai creada mai hotule? Bate campania la usa si te-ai apucat de plantat pomi? Pana acum ce ai pazit? Sa-ti fie rusine ca a furat orasul asta astata amar de vreme.

danmc
21 apr 16:03
+0
VOTURI
-0

Oprescule,acum nimic nu te mai ajuta. Degeaba plantezi tu 50 de mii de pomi si incerci diverse strategii,ca nu-ti mai merge. Pe 10 iunie Prigoana va fi noul primar al Bucurestiului.

romeo
21 apr 16:03
+0
VOTURI
-0

Se pare ca odata cu apropierea campanile electorale,Oprescu incearca sa-si mai dreaga cat de cat imaginea,insa sunt sigur ca bucurestenii nu-s atat de prosti incat sa-i mai acorde voturile pentru inca un mandat.

vali
21 apr 12:04
+0
VOTURI
-0

Tot respectul pentru omul din dumneavoastra!aveti un vot din partea mea ! domnule Prigoana1

ioana
21 apr 12:02
+0
VOTURI
-0

din cauza cainilor vagabonti am renuntat sa folosesc bicicleta sa merg la birou...pe un traseu intre drumul taberei si centrul vechi intalnesc 3 haite de caini si daca ma vad se lasa cu un atac la bicicleta. nu e normal ca acesti caini comunitari/vagabonzi sa existe in libertate in haite care se inmultesc necontrolat si din cauza carora oricine merge prin oras cu bicicleta are cel putin 10 fugariri intr-o saptamana. faceti ceva cu cainii, cred ca orice utilizator de bicicleta va va multumi si urmari proiectul.

alexandru
21 apr 12:02
+0
VOTURI
-0

prea putin il intereseaza pe oprescul de Ziua Pamntului mai ales de copaci,plantatul acestor copaci este un gest electoral,cu acre sa-i impresioneze pe alegatori

bubu
21 apr 12:01
+0
VOTURI
-0

Nu va mai puteti ascunde si ne ignora prea mult. Faceti-va datoria si scapati-ne de caini i de parazitii si mizeria lor!!!

florentina
21 apr 12:01
+0
VOTURI
-0

exista dovezi clare ale gainariilor facute de acest Oprescu,chiar nu mai exista nici un Dumnezeu?nu se gandeste deloc la noi?!cata avere sa faca???

mara
21 apr 12:00
+0
VOTURI
-0

nu este posibil ca in acesti 4 ani sa nu reuseasca sa faca ceva cu acesti caini,mai ales ca s-au inregistrat cazuri in care oamenii au fost mutilati,nu se accepta nici o scuza!! mai mult din cauza acestor caine orasul este asaltat de capuse.Mici pradatori care iti transmit o boala dezastroasa.dezinteresul total a lui Oprescu este inadmisibil.....locul lui nu este la PG.

cornelia
21 apr 12:00
+0
VOTURI
-0

pai da ce,Capitala a avut vreodata in ultimii 4 ani primar pe Oparescu la ceva serios???L-a avut pe Oparescu doar la Mos Craciuni pe strada,la cel mai lung carnat,la autostrada suspendata,la caprioare pe malul Dambovitei si la titlul de cel mai penibil primar din 89 si pana acum!!!

lidia
21 apr 12:00
+0
VOTURI
-0

NU mai am incredere in OPrescu nici 1% ! Sa vina Prigoana ! om cu capul pe umeri si responsabil

andreea
21 apr 11:59
+0
VOTURI
-0

ce salarii ai daca de indata ce-ai ajuns primar la 2 luni dupa ti-ai luat BMW seria 7 de 100.000 euro?

In conturile din Elvetia cate sute mii - milioane euro au membrii familiei tale ?

Din 1,5 miliarde euro cat costa autostrada suspendata pe care vrei s-o faci in Bucuresti (100 milioane euro pe km = CEA MAI SCUMPA DIN LUME), cel mai mare tun din istoria Bucurestiului... din acesti bani cati se duc la partidul din spate ? (jumate'? trei sferturi) ?

lili
21 apr 11:59
+0
VOTURI
-0

si-a batut joc in mandat de banii nostrii dublandu-si averea suspect de rapid tinand cont ca a mai fost si o criza dura in tara noastra !

abramburica
21 apr 11:59
+0
VOTURI
-0

De oameni ca Prigoana sau Udrea are nevoie Primaria Generala a Capitalei. Nu de hotul de Oprescu

robert
21 apr 11:58
+0
VOTURI
-0

Bucurestiul are nevoie de o redresare cat mai rapida, dar in niciun caz sub comanda lui Oprescu. Trebuie regandita rapid o solutie pentru a scoate capitala din criza, iar acest lucru se va intampla in scurt timp dupa 10 iunie

robert
21 apr 11:58
+0
VOTURI
-0

Oprescu a ridicat Bucurestiul din nenorocirea in care era.Datorita lui arata mult mai bine! Ce gluma proasta!!!

vlasceanu
21 apr 11:58
+0
VOTURI
-0

OPRITI CAPUSA UCIGASA!!!!Cea ma mare capusa a tuturor timpurilor nu este altul decat ilustru Oprescu.Timp de 4 ani a supt orasul asta de resurse la vandalizat si si-a batut joc de tot ce avea valoare!!

cristina
21 apr 11:57
+0
VOTURI
-0

Trebuie sa fie dat jos cat mai repede, altfel ne mananca maidanezii de vii, deoarece hotul asta nici macar nu a fost interesat de aceasta problema, s-a spalat pe maini si a dat-o la sectoare.

paula
21 apr 11:57
+0
VOTURI
-0

cica s-a reabilitat strada Şelari, pai acum arata mai rau ca in 2008, sa acopere cu sticla Hanul Verde si gata.

Cica Servicii sociale, pai e plin Bucurestiul de cersetori si oameni ai strazii care au ocupat si distrug casele Monumente Istorice.

De maidanezi de ce nu s-a ocupat ?

Mi se pare ca domnul Primar a facut copy paste din sedintele de comitet, daca ar fi fost primar serios ar fi vizitat Centrul Vechi sa simta si el duhoarea din canalele de scurgere sau craterele de pe strada Selari.

Ma gandesc ca vila unde sta Oprescu este pe o strada fara maidanezi, atfel nu-mi explic cum n-a stiut domnul doctor ca sunt muscati lunar cateva sute de bururesteni.

Cu siguranta nu va mai prinde un mandat, pacat, mi-am pus multe sperante in el, ma asteptam sa rezolve problemele importante cum ar fi transportul in comun unde composteaza bilet numai cine vrea, sau problema maidanezilor sau a caselor vechi, monumente istorice de care isi bat joc minoritatile si cersetorii.

eva
21 apr 11:56
+0
VOTURI
-0

Uite doar primele 10 lucruri promise de Oprescu (nu, autostrada suspendata nu e aici, e pe la mijlocul liste de promisiuni).1 Constructia unui nou “Spital Municipal” Program electoral, mai 2008

2 Constructia a 60 de terenuri de sport multifunctionale si locuri de joaca pentru copii in cartierele bucurestene Program electoral, mai 2008

3 Parteneriat cu Universitatea de Medicina in vederea implementarii unor programe de promovare a alimentatiei corecte si a unui mod de viata sanatos in randul tinerilor Program electoral, mai 2008

4 Refacerea centurii verzi a Bucurestiului Program electoral, mai 2008

5 Demararea unui program de infiintare de noi parcuri Program electoral, mai 2008

6 Spatii exclusiv pietonale pentru recreere si mic comert Program electoral, mai 2008

7 Dezvoltarea, in parteneriat cu primariile de sector, a unui plan de construire de locuinte sociale in functie de nevoile reale ale populatiei Program electoral, mai 2008

8 Organizarea unei licitatii pentru desemnarea unui partener in vederea implementarii unui program de achizitii imobiliare de pe piata libera Program electoral, mai 2008

9 Un proces transparent de atribuire a locuintelor sociale

10 Realizarea unui master-plan de dezvoltare a Bucurestiului prin proiecte finantate de UE Program electoral, mai 2008

In perioada 2008-2012, singurele fonduri europene atrase de primarie au fost pentru restaurarea a patru monumente istorice

cat a realizat din ele???stiti si voi!

miruna
21 apr 11:56
+0
VOTURI
-0

copil de securist ,limbaj de mahalagiu ,plin de fite ,flegmatic,f increzut,nu asculta parerea altora ,fatarnic ,este independent ?dar sustinut de usl ,cu fundul in doua luntre,lasa_neeeeeeeeeeeee ai umplut capitala de caini vagabonzi si ai facut din ea o mahala mareeeeeee.pleacaaaaaaaaaa.

cristinica
21 apr 11:56
+0
VOTURI
-0

Din punctul meu de vedere Oprescu n-a facut mai nimic. Cainii vagabonzi omoara oameni, lucru pe care il puteati trece la nerealizari cu numele celor ucisi in mandatul lui. Primaria are cele mai mai datorii din istorie la RADET si prin alte parti. Locuri de parcare vax, dar sacalii iti salta masina, de multe ori cu japca pentru niste amenzi care depasesc salariul minim pe economie... deci abuzive!Orasul este mizer, in continuare iti rupi masina in gropi, cum era s-o patesc eu in celebra intersectie de la Razoare, la mine pe strada nici nu avem iluminat public desi stau in Drumul Taberei. Despre ce vorbim aici? Realizarile lui Oprescu? Nu exista nici una!

magda
21 apr 11:56
+0
VOTURI
-0

Ai investit masiv in Pipera, le-ai facut doua pasaje, ai largit strada la mai multe benzi.Noi cei din sectorul 6 stam ca oile pe o strada cu o singura banda care se opreste in centura direct in bariera de cale ferata.Se numeste Prelungirea Ghencea primar nepasator ce esti. Sa nu calci pe la noi prin batatura ca te mancam pe paine.Te du in Pipera, sa te voteze aia.Sper sa nu mai fii primar, ca nu meriti.Arogantule.

silviu
21 apr 11:55
+0
VOTURI
-0

Caprioarele dintre Piata Alba Iulia si Piata Unirii unde sunt? Spaga pentru cele 200 de milioane date companiil pe post de costuri suplimentare la proiectele lui Basescu si Videanu, pasajul Basarab si National Arena, cine a luat-o?

Eu nu am vazut nici un proiect inceput si terminat de Oprescu, mai putin gazonul de pe National Arena de care a ras o Europa intreaga, pus de fratele baronului PSD, Marian Oprisan.

moldoveanul
21 apr 11:55
+0
VOTURI
-0

Oprescu!!! Au ma doare!!!! a fost o calamitate pentru Bucuresti. M-am saturat. Vreau un primar care sa fie gopodar si sa nu viseze cai verzi pe pereti si autostrazi suspendate paralele pe raza. Un primar care sa nu arunce bani aiurea pe gazonul stadionului. Un primar care sa nu se creada in reinacarnarea lui Ceausescu si sa darame aiurea inclusiv cladiri clasate ca monumente istorice.Un primar care sa aloce fonduri transportului in comun si Radet si nu pentru constructii aiurea dar de unde ies comisione. Un priomar care sa nu mai sponsorizeze cu bani municipali pe Vangheie care este.

floare de colt
21 apr 11:54
+0
VOTURI
-0

Prieteni, dar unde mai incap in bucurestiul asta jegos milioanele de turisti?

Si ce o sa vada turistii aia? Un santier? Gropi? Ca nu avem trotuare? Ca se intra cu masina in casa?

Ca respiri de la esapament? Ca avem statui? Ca jumatate din cladiri stau sa cada? Ca ne-am pus reclame si in casa? Ca pleci de dimineata alb si te intorci negru? Votati voi pe toti marii constructori, ca o sa va construiasca turnuri de birouri in baie si autostrazi in balcon. O sa va uscati hainele pe cablurile care atarna pe bulevard.

Am ajuns oamenii betoanelor.

flo
21 apr 11:54
+0
VOTURI
-0

junge cu bataia de joc!!! vrem sa traim civilizat,cu Oprescu la carma PG-ului nu avem nici o sansa.

george
21 apr 11:54
+0
VOTURI
-0

nu gasesti un loc de parcare in Bucurestiul asta si Oprescu viseaza cai verzi pe autostrazi suspendata!

gaby
21 apr 11:53
+0
VOTURI
-0

a inghitit oprescu bani, cat o gaura neagra!

iustina
21 apr 11:53
+0
VOTURI
-0

opriti totul!!! Oprescu fura!!!!

carina
21 apr 11:53
+0
VOTURI
-0

mergem pe jos,!nu mai avem nevoie, multumim!

nicoleta
21 apr 11:52
+0
VOTURI
-0

cu oprescu primar pana in 2016 parasirea Bucurestiului este o optiune de luat in seama!!

anton
21 apr 11:52
+0
VOTURI
-0

dati-i inca 4 ani si ve-ti vedea cat rau poate face oprica!

ingrid
21 apr 11:52
+0
VOTURI
-0

nu te mai stradui ne-am saturat de tine de mult!!!!

vera
21 apr 11:51
+0
VOTURI
-0

e cazul sa isi faca o lista cu litimele dorinte, sa plece sa s-i le indeplineasca si sa ne lase in pace!

bianca
21 apr 11:51
+0
VOTURI
-0

Capitala arată ca un sat alandala, dezvoltat haotic, unde „ești mușcat de câini pe stradă, ești jecmănit de taximetriști la gară sau la aeroport ori ți se ridică mașina abuziv“. banii sunt cheltuiti aiure sau probabil furati!

brandusa
21 apr 11:50
+0
VOTURI
-0

Oprescu nu a reușit să realizeze nici parcările subterane,nu a continuat politica de modernizare și întreținere a parcului RATB, care se degradează pe zi ce trece singura lui realizare este pasajul de la Pipera care conform expertilor nu va fluidiza traficul

snow
21 apr 11:49
+0
VOTURI
-0

1000 mp in Ciolpani,500 mp in Predeal un imobil in bucuresti,2 in Ciolpani,o limuzina de lux,bijuterii,abiecte de arta si cult declara oprescu in 2009,cu siguranta aceasta avere s-a dublat chiar triplat in ultimul an!

ciresica
21 apr 11:49
+0
VOTURI
-0

un om fara scrupule care se foloseste de moarte propiului parinte pt a scoate la suprafata niste bani furati

mura
21 apr 11:48
+0
VOTURI
-0

un om care nu trece pe la locul de munca nu are cum sa stie problemele pe care le are de rezolvat

rock
20 apr 21:59
+0
VOTURI
-0

Capusa ucigasa e peste tot in Bucuresti! Nu lasati copiii prin parc, prin iarba, pe unde vedeti caini.....Daca va doare capul si aveti simptome ciudate mergeti urgent la medic, este posibil sa va fi muscat capusa. Nu lasati copiii sa se joace in spatiile verzi, pot paraliza daca sunt muscati! Nu este de gluma, aici am ajuns (!!) mai rau ca in evul mediu!!!

CRINA
20 apr 21:56
+0
VOTURI
-0

Se sfidează logica bunului-simţ: de parcă s-a ingrijit Oprescu de vreun parc sau sunt ale lui Popa . De parcă Pasajul Basarab sau Stadionul Naţional le-a facut Oprescu. Toate aceste lucruri sunt şi vor fi ale bucureştenilor si doar ei se ingrijesc de ele !Iar zice Oprescu ca el face si drege si de fapt mai ia niste bani de la noi si nu face nimic !

ionut
20 apr 21:55
+0
VOTURI
-0

Nu vedeţi cum încearcă fiecare politician să-şi asume orice lucru făcut: “Domne, eu am avut ideea, eu am săpat prima groapă acolo” ? Nu mai contează că au trecut 4 ani de zile fără ca Oprescu să mai facă ceva

adelina
20 apr 21:55
+0
VOTURI
-0

Urmeaza sa planteze asta nu inseamna ca a plantat ! Nu cred nimic din ce spune mincinosul asta de Oprescu ! Nu mai e credibil !

andu
20 apr 21:54
+0
VOTURI
-0

Cu siguranta asta nu e un proiect al lui ! El e obisnuit sa fure ideile altora cum a facut si pana acum !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE