40 de oameni ai străzii, salvaţi din ger în Sectorul 2Pentru salvarea vieţii oamenilor străzii, în această perioadă de cod portocaliu de vreme rea în Capitală, echipajele Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2 patrulează pe străzi, de unde îi duc la Adăpostul Social de Urgenţă pentru Persoane Adulte al Primăriei Sectorului 2. Până în prezent şi-au găsit cazarea 14 femei şi 26 de bărbaţi.

40 de oameni ai strazii, salvati din ger in Sectorul 2
40 de oameni ai străzii, salvaţi din ger în Sectorul 2

La adăpost, oamenii străzii au toate condiţiile necesare pentru supravieţuire: o masă caldă, baie şi consultaţii medicale asigurate de personalul de specialitate al Administraţiei Publice Locale a Sectorului 2.

Adăpostul este situat pe Şoseaua Pantelimon numărul 500 şi are o capacitate de 53 de locuri, din care 24 pentru femei şi 29 pentru bărbaţi, dormitoare, săli de baie şi cabinet medical, precum şi cele mai bune condiţii de cazare în siguranţă a celor care nu au un acoperiş deasupra capului.

Fiecare persoană în parte este consultată de medicii de pe ambulanţă şi, în funcţie de afecţiunile de care suferă, sunt dispuse măsurile ce se impun, respectiv internarea într-un spital sau acordarea unui tratament medicamentos sub monitorizarea permanentă a doctorilor care vor urmări evoluţia în timp a bolnavilor. 

În această perioadă, Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 verifică toate cartierele pentru identificarea oamenilor străzii, preluarea lor în vederea salvării şi cazării la Adăpostul Social de Urgenţă pentru Persoane Adulte al Primăriei Sectorului 2.

CITEŞTE ŞI Şcolile din Bucureşti, ÎNCHISE luni şi marţi din cauza gerului. Perioada ar putea fi extinsă

Etichete: ger, oameni ai străzii, persoane fără adăpost, Sectorul 2

0/1 COMENTARII
Kennethpearf
03 mar 09:27
+0
VOTURI
-0
Pozitiv - это негормональный препарат, который помогает вашему организму выработать серотонин и мелатонин, которых так не хватает для радости!
Сайт: http://workle.website/74

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE