40 de permise suspendate, în doar două ore, într-o intersecție din Capitală40 de șoferi au rămas fără permis de conducere, în doar două ore. Toți au fost prinși încălcând regulile de circulație în aceeași intersecție din Capitală.

40 de permise suspendate in doar doua ore intr-o intersectie din Capitala
40 de permise suspendate în doar două ore într-o intersecție din Capitală

 De cand a dat caldura si au inceput mai multe lucrari de reparatii, in traficul din Bucuresti domneste legea junglei. Zeci de șoferi au ales să depășească coloana de mașini de la semafor în intersecția de la Piața Muncii și au luat-o pe linia de tramvai.  Adica exact pe acolo pe unde nu este voie. Cand i-a vazut pe politisti, un sofer s-a speriat atat de tare incat, in incercarea de a scapa, s-a urcat pe refugiu si aproape ca a ramas suspendat cu masina.

Cateva minute mai tarziu, o scena asemanatoare: agentul surprinde si opreste patru masini aflate dupa refugiul de tramvai, moment in care un al cincilea incearca sa se strecoare inapoi in coloana, pentru a scapa. Apoi, tot pentru a scapa, o femei de la volanul unei masini aflate in spatele tramvaiului a dat cativa metri buni in spate si a intrat pe banda de circulatie. De altfel, mare parte dintre soferii sanctionati au fost, spre surprinderea politistilor, femei. Fiecare, cu o scuza, dar aceeasi sanctiune: permisul suspendat o luna si 300 de lei amenda.

Toti soferii au adus in discutie problema soselei prea inguste pentru numarul mare de masini care trec zilnic pe aici. Altii au dat vina pe politie. Actiunile vor continua si in zilele urmatoare.

Sursa: stirileprotv.ro

Etichete: intersecţie, permis de conducere, permis suspendat, piaţa muncii, poliţişti

0/5 COMENTARII
Ing.
12 mar 11:51
+0
VOTURI
-0
Sa vina si la Gara de Nord, sa vada cum indicatorul ,,cedeaza trecerea" din Piata Garii de Nord are rol decorativ... trec zilnic prin intersectia respectiva, iar o data la 2 zile se lasa cu claxoane, injuraturi... ieri era sa fiu lovit acolo (din fericire am franat la timp).
un dac
12 mar 10:02
+0
VOTURI
-0
Ar trebui sa existe zilnic astfel de actiuni..si sa-i penalizeze si pe cocalarii care parcheaza pe trotuarele din centru..
IOnut
12 mar 09:33
+0
VOTURI
-0
Bravo Politia Romana! M-am saturat de jegurile astea care din statele cochiliei de metal se cred cei mai mari zmei.
normal
12 mar 08:56
+0
VOTURI
-0
de ce nu dau politistii amenzi pentru soferii care parcheaza ca nesimtitii pe trotuare in centru, pe diametrala abia inaugurata etc?
e jenant pietonii sunt nevoiti sa coboare pe carosabil ca sa mearga pe strada. soferii parcheaza si pe trecerea de pietoni in partea unde trotuarul este lasat mai jos pentru carut cu copil si persoane cu dizabilitati. de ce nu da politia amenzi in aceste cazuri?
R Ghita`
11 mar 16:05
+0
VOTURI
-0
"Toti soferii au adus in discutie problema soselei prea inguste pentru numarul mare de masini care trec zilnic pe aici."

Cand ati dat examen pentru carnet, nu cred ca ati invatat ca regulile se suspenda daca strada e prea mica sau sunt prea multe masini pe strada.
Felicitari Politiei pentru aceasta actiune si le doresc sa ajunga si prin alte parti ale orasului. Bani de amenzi sunt peste tot, nu doar la Muncii!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE