45 de plângeri au fost depuse în DOSARUL COLECTIV45 de persoane au depus plângeri în urma incendiului din clubul Colectiv, nouă au fost arestate preventiv, dar cercetările sunt departe de final.

45 de plangeri au fost depuse in DOSARUL COLECTIV
45 de plângeri au fost depuse în DOSARUL COLECTIV

45 de plângeri au fost depuse în urma tragediei din Clubul Colectiv. De asemenea, nouă persoane au fost arestate până acum, între care și fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, și alți doi funcționari din primărie,

După arestarea fostului primar Cristian Popescu Piedone, Direcţia Naţională Anticorupţie îşi îndreaptă acum cercetarea către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Bilanţul tragediei din clubul Colectiv continuă să crească. Numărul morţilor a ajuns la 46. Ultimele două victime sunt jurnalista Teodora Maftei și  bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache. Starea acestuia s-a agravat în timp ce era transferat cu avionul în Elveţia. Din păcate, numărătoarea sumbră ar putea continua, pentru că starea a zeci de răniţi este critică. După nouă zile de la tragedie, Ministerul Sănătăţii a anunţat că a înfiinţat un grup de iniţiativă care se va ocupa de pacienţi şi de aparţinători acestora, asta după ce mai multe familii s-au plâns că autorităţile nu comunică cu ei.

Etichete: colectiv, Cristian Popescu Piedone, dosar, isu, plângeri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE