47 de blocuri din centrul Bucureştiului, FĂRĂ APĂ CALDĂ ŞI CĂLDURĂ, astăziRADET anunta, joi, 14 ianuarie 2016, ca a oprit furnizarea apei calde si a agentului termic pentru încalzire la sase puncte termice, care alimenteaza un numar de 47 de blocuri, pâna la ora 24.00, pentru efectuarea unor lucrari programate în zona intersectiei bulevardelor Unirii si Libertatii din Sectorul 5 al Capitalei.

47 de blocuri din centrul Bucurestiului, FARA APA CALDA SI CALDURA, astazi (Foto economica.net)
47 de blocuri din centrul Bucureştiului, FĂRĂ APĂ CALDĂ ŞI CĂLDURĂ, astăzi (Foto economica.net)

Decizia începerii acestor lucrari a fost luata având în vedere temperaturile exterioare pozitive, precum si prognoza meteo anuntata cu valori în scadere pentru zilele urmatoare, anunta RADET. 

În cursul zilei de joi, echipele RADET mai efectueaza lucrari de reparatii, în zona bulevardului Timisoara din Sectorul 6 al Municipiului Bucuresti, care nu afecteaza furnizarea încalzirii si a apei calde catre populatie.

Regia cere scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat si îi asigura ca echipele RADET lucreaza în regim continuu si depun toate eforturile pentru a finaliza în cel mai scurt timp aceaste lucrari, procedând la reluarea treptata a furnizarii agentului termic catre toti consumatorii afectati, acolo unde acesta a fost sistat.

RADET reaminteşte, pe aceasta cale, ca din durata totala a interventiei la o avarie sau lucrare, perioada cea mai lunga de întrerupere a furnizarii energiei termice catre consumatori este cauzata de golirea instalatiei si ulterior, dupa interventia propriu-zisa, încarcarea sistemului pentru reluarea furnizarii încalzirii si a apei calde catre blocuri.

 

Etichete: blocuri, căldură, centrul Capitalei, intrerupere furnizare apa calda, RADET, Sectorul 5

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE