5.000 de medici vin să protesteze în CapitalăMii de medici vor participa mâine la protestul care va avea loc în faţa Palatului Parlamentului dar şi al Ministerului Sănătății.

Coalitia Profesionistilor din Sanatate: Am strans 70.000 de semnaturi pentru greva generala
Coaliţia Profesioniştilor din Sănătate: Am strâns 70.000 de semnături pentru grevă generală

Se estimează că în jur de 5.000 de medici din toată țara vor veni, mâine, în Bucureşti. Cadrele medicale vor pleca din mai multe părţi ale ţării, printre care Oradea, Sălaj, Satu-Mare şi Iaşi. Ajunşi în Capitală, vor porni într-un marş al tăcerii, de la Palatul Parlamentului până la Ministerul Sănătăţii.

Cadrele medicale vor salarii mai mari, dar şi condiţii de muncă mai bune. Ministrul Sănătăţii şi ministrul Finanţelor nu au găsit până acum soluţii pentru a îndeplini cererile sindicaliştilor: rectificarea bugetară, care să permită spitalelor să plătească salariile până la finalul anului, alocarea a 6 la sută din PIB pentru sănătate şi o nouă lege a salarizării personalului sanitar.

Medicii au spus foarte clar că dacă Guvernul nu va rezolva cererile noastre, ei sunt hotărâți să își dea demisia în bloc, scrie digi24.ro.

Etichete: Bucureşti, Capitală, greva medici, Ministerul Sănătăţii, protest medici, sambata 2 noiembrie 2013

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE