5.000 de taximetrişti au depus documentaţii la Primăria Capitalei pentru prelungirea autorizaţiilorPrimăria Capitalei a primit până în prezent documentaţii din partea a circa 5.000 de taximetrişti pentru prelungirea autorizaţiilor.

5.000 de taximetristi au depus documentatii pentru prelungirea autorizatiilor
5.000 de taximetrişti au depus documentaţii pentru prelungirea autorizaţiilor
Foto: Grup RC

Avand in vedere procedura de prelungire a autorizatiilor taxi care expira la data de 28.02.2015, Primaria Municipiului Bucuresti comunica urmatoarele: dintr-un total de 7.400 de autorizatii supuse vizarii in aceasta perioada, incepand cu data de 3.11.2014, au fost depuse documentatii de prelungire a circa 5.000 de autorizatii. Dintre acestea, pana in momentul de fata, au fost prelucrate 4.700, aproximativ 2.150 fiind documentatii complete, iar pentru restul au fost transmise catre operatori solicitari de completare a documentatiilor.

Data limita pentru depunerea cererilor de prelungire a autorizatiilor taxi, insotite de documentatia aferenta, este 28.02.2015. Detinatorii de autorizatii taxi care doresc sa isi prelungeasca autorizatia sunt rugati sa depuna documentatia necesara pana la data precizata.

Datorita faptului ca 28.02.2015 este o zi nelucratoare, respectiv sambata, ghiseul de primiri autorizatii va avea program normal, de zi lucratoare, fiind deschis pana la ora 16:30 (Registratura PMB din bulevadrul Regina Elisabeta nr.42).

Facem mentiunea ca, incepand cu data de 02.03.2015, va fi demarata procedura de eliberare a autorizatiilor prelungite, in conformitate cu un program ce va fi afisat pe site-ul Primariei Municipiului Bucuresti.

In vederea ridicarii noii autorizatii, operatorii de taxi trebuie sa se prezinte cu autorizatia care expira in original si cu documentele urmatoare in copie si in original: talonul masinii (ITP taxi), asigurare persoane si bagaje, agreerea masinii.

 

Etichete: autorizaţie, Primăria Capitalei, taxi, taximetrişti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h