5 paşi simpli pentru a câștiga la pariuri sportiveDescoperă cei 5 pași simpli care te pot ajuta să-ți schimbi norocul la pariuri sportive și să te transformi în timp record într-un adevărat profesionist!

Am stat de vorbă cu specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România pentru a afla care sunt secretele din spatele câștigului la pariuri. Deși ni s-a comunicat că nu există o formulă magică prin care orice pasionat se poate îmbogăți peste noapte, am descoperit că există un set de reguli care poate să-i ajute pe pariori să intre pe făgașul cel bun fără prea mari eforturi. Cert este că fără o strategie bună este aproape imposibil să ai succes pe termen lung la pariuri sportive. În continuare poți citi conspectul ideilor transmise de specialiști:

Stabilește-ți o strategie de gestionare a bugetului și a mizelor

Orice parior care a răsfoit site-uri sau forum-uri de profil trebuie să fi auzit de money management. Se spune că aceasta este piatra de temelie a succesului în pariuri. Odată ce pariorul și-a stabilit un buget de sine stătător alocat acestei activități, trebuie să-și contureze o strategie de gestionare a mizelor.

Profesioniștii joacă de regulă o miză fixă cuprinsă între 2 și 4% din bancă pe un singur pariu, asigurându-se astfel că pe termen lung totul va depinde de calitatea ponturilor alese și nu de noroc.

Analizează serios partidele pe care vrei să pariezi

Un studiu realizat de către site-ul comunității pariorilor din România în luna octombrie a anului 2016 pe un eșantion de aproximativ 4650 de respondenți, relevă faptul că majoritatea pariorilor români își alocă numai câteva minute pentru a analiza ponturile pe care urmează să le joace. Pariorii profesioniști își petrec ore sau chiar zile analizând un singur meci, tocmai pentru a se asigura că au suficient timp să colecteze și să proceseze toate informațiile care ar putea indica ceva util cu privire la posibilul deznodământ al partidei. În prezent, cei care doresc să se documenteze bine au la dispoziție numeroase resurse statistice gratuite și o multitudine de canale de informare, cum ar portalurile sportive, site-urile organizatorilor sau ale cluburilor și site-urile specializate în pariuri sportive.

Joacă pariuri individuale sau bilete de tip sistem

Cei mai mulți dintre pariorii care trăiesc din această activitate joacă exclusiv bilet „Single”. Mizând aceeași sumă de fiecare dată, pe pariuri individuale, șansele jucătorului cresc considerabil, întrucât avantajul casei de pariuri este diminuat în comparație cu situațiile în care se joacă bilete cu mai multe selecții. Totuși, dacă ai un buget prea mic, care nu te satisface jucând în acest mod, încearcă măcar să joci bilete de tip sistem, pentru a avea mai multe șanse de reușită.

Alege să pariezi la operatorul care îți oferă cele mai mari cote

Cădar Marius, fondatorul comunității pariorilor din România, a dezvăluit că de-a lungul celor peste 15 ani de când pariază a descoperit un aspect extrem de important pe care ar trebui să-l cunoască orice parior, și anume: „Nu este suficient să ai cont la o singură agenție de pariuri online pentru a realizat profit pe termen lung,” a declarat primul autor al unei cărți dedicate pariurilor care se tipărește la noi în țară. Specialistul le recomandă pariorilor să-și deschidă conturi la 5 agenții de pariuri sportive online și să parieze de fiecare dată acolo unde găsesc cele mai mari cote pentru fiecare pronostic.

Nu juca niciodată la recuperare!


Majoritatea celor care pariază au un spirit extrem de competitiv. De aceea, le este greu să accepte înfrângerile. Totodată, acesta este și motivul pentru care cei mai mulți dintre ei falimentează. Oricât de tentant ar putea fi să încerci să joci la recuperare după ce ai prins o serie proastă, încearcă să stai deoparte. Dacă nu te poți abține din a paria, închide internetul, fă altceva și deconectează-te total de la fenomen, măcar până a doua zi, atunci când poți reveni cu mintea limpede. Însă cel mai important lucru este să respecți întotdeauna strategia de money management aleasă, chiar dacă ți se pare că ești într-o situație din care nu vei mai putea reveni.

Etichete: agentii pariuri sportive, pariuri sportive, pariuri sportive online, ponturi pariuri sportive

0/4 COMENTARII
Fox
02 May 10:11
+0
VOTURI
-0
Plini de "Specialisti" asrticolul asta :))))
Sunt curios cati bani a castigat din pariuri autorul acestui colaj de idei goale! Probabil ca nimic si a simtit nevoia sa refuleze...

Simpatic! :))
rio
01 May 09:23
+0
VOTURI
-0
Pai pierderile sunt aceleasi dar castigurile sunt mai mari daca joci la mai multe agentii fiindca iti alegi intotdeauna cota cea mai mare. Orice parior bun stie asta.

Doar ca pasul asta "Analizează serios partidele pe care vrei să pariezi" nu e deloc simplu asa cum scrie in titlul cancanoid.
Cris
29 Apr 09:36
+0
VOTURI
-0
Daca castigurile la pariuri sportive ar fi o varianta, n-ar mai munci nici drk la capitalisti, ati vedea metrourile goale dimineata. Treziti-va frate!
Cris
28 Apr 12:31
+0
VOTURI
-0
Articol tabloid, scris in interese comercial. Continut tembel care ne recomanda sa ne facem conturi la mai multe agentii de pariuri, de parca nu ar fi suficient sa pierdem bani la una singura.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE