50 de milioane de euro pentru reabilitarea blocurilor din Sectorul 1, anul acestachiliman
chiliman

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a întâlnit, miercuri, 16 mai, cu locuitorii blocului “Dunărea” (zona Pieţei Universităţii), cărora le-a vorbit despre avantajele reabilitării termice şi despre etapele pe care le presupune acest proces. Cele peste 70 de persoane prezente la discuţia cu edilul Sectorului 1 au aflat că blocul lor va intra în lucru anul acesta, cel mai târziu în luna iulie. Andrei Chiliman le-a explicat şi motivul întârzierii: anul trecut s-a făcut o licitaţie pentru proiectare, licitaţie care a fost contestată de ministrul de atunci al Dezvoltării, Elena Udrea. “Acum trei săptămâni s-a terminat şi ne putem apuca de treabă”, a explicat Chiliman.

Andrei Chiliman i-a asigurat pe proprietarii de apartamente că nu vor plăti absolut niciun ban din buzunarul lor pentru termoizolarea locuinţelor lor, cheltuielile urmând să fie suportate din bugetul local. Andrei Chiliman le-a povestit celor prezenţi că Primăria Sectorului 1 dispune, doar în acest an, de 50 de milioane de euro pentru reabilitare termică, bani proveniţi din creditul obţinut de la Banca Europeană de Investiţii. “Condiţiile împrumutului au fost foarte bune. Încercăm să-l folosim cât mai repede şi mai eficient”, a spus edilul Sectorului 1. El a dat asigurări că, la final, plata constructorilor se va face doar dacă lucrarea nu ridică niciun fel de probleme. “Datoria mea este ca dumneavoastră să fiţi mulţumiţi. Dacă dumneavoastră sunteţi mulţumiţi, atunci eu mi-am îndeplinit obiectivul”, a completat Andrei Chiliman.

Etichete: Chiliman, reabilitare termică, Sectorul 1

0/0 COMENTARII
soarec
17 May 23:12
+0
VOTURI
-0

Bani pentru a face ceva sunt. Trebuie doar sa vrei sa faci ceva pentru semenii tai. Asta ne invata domnul Chiliman

Mojito
17 May 22:14
+0
VOTURI
-0

E greu, greu. Degeaba ai tu initiativa si vrei sa faci ceva daca portocalii se opun ,doar pentru ca nu esti de-al lor. Chiliman a reusit ,intr-un mod fascinant, sa reuseasca si fara ajutorul lor.

Monalisu
17 May 20:48
+0
VOTURI
-0

PROMISIUNI ... PROMISIUNI ... ACUM INAINTE DE CAMPANIE, IN REST ... REABILITEAZA UN BLOC, ISI DUBLEAZA AVEREA ...

Grig
17 May 21:24
+0
VOTURI
-0

Ceea ce face Chiliman nu se incadreaza in definitia promisiunii. Din cate stiu eu, blocurile in Sectorul 1 sunt reabilitate de ani de zile. Nu a reabilitat un bloc, a reabilitat mai mult de 300 de blocuri.

Ioana Alexandra Ghinda
17 May 20:22
+0
VOTURI
-0

Foarte bine, daca Udrea nu a vrut sa ajute si comunitatea din Sectorul 1, s-a gandit Chiliman si a rezolvat problema.

Fane
17 May 21:18
+0
VOTURI
-0

Chiliman rezolva problemele cetatenilor de ani de zile, ceea ce Udrea nu a fost in stare sa faca niciodata. Este, din punctul meu de vedere, cel mai competent primar din cati s-au perindat prin Capitala.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE