500 de angajaţi ai Portului Constanţa vor protesta, joi, în BucureştiAngajaţii Portului Constanţa anunţă că vor protesta, joi, în Bucureşti, în faţa sediului Ministerului Transporturilor.

500 de angajati ai Portului Constanta vor protesta, joi, in Bucuresti
500 de angajaţi ai Portului Constanţa vor protesta, joi, în Bucureşti
Foto: incont.ro

Protestele din Portul Constanţa se mută, pentru o zi, în Bucureşti. Astfel, pe 26 martie, începând cu orele 11.00, aproape 500 de angajaţi ai Portului Constanţa vor protesta, pentru prima dată, alături de patronat, în faţa sediului Ministerului Transporturilor. Protestatarii au mai multe revendicări, dar principalul motiv al demonstraţiei este cererea de demitere a actualei conduceri a Companiei Naţionale care administrează Portul Constanţa - CN APMC, scrie romanialibera.ro.

De asemenea, portuarii solicită Ministerului Transporturilor şi guvernului să intervină pentru rezolvarea urgentă a problemelor pe care aceştia le-au supus atenţiei în nenumărate rânduri prin intermediul unor scrisori şi memorandumuri. Mitingul este autorizat până la orele 15.00 şi este organizat de Organizaţia Patronală "Operatorul Portuar" şi Federaţia Naţională a Sindicatelor Portuare.

Etichete: angajaţi, ministerul transporturilor, Portul Constanța, protest

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h