500 de locuri noi de PARCARE, construite în centrul BucureştiuluiAproape 500 de noi locuri de parcare urmează să fie construite în subteran, în centrul Capitalei. Noile parcări vor fi amenajate pe câte două niveluri fiecare, una din ele fiind amenajată la Piaţa Dorobanţi, iar cea de-a doua la Piaţa Walter Mărăcineanu.

500 de locuri noi de PARCARE, construite in centrul Bucurestiului
500 de locuri noi de PARCARE, construite în centrul Bucureştiului

Ambele parcaje subterane vor fi proiectate, construite și exploatate de un investitor privat, după modelul parcării subterane de la Universitate, scrie romaniatv.net.

Astfel, parcarea subterană de la Piaţa Dorobanţi ar urma să aibă 254 de locuri, din care 123 de locuri la nivelul 1 şi 131 de locuri la nivelul 2, conform PUZ-ului aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti în anul 2011.

Parcajul subteran de la Piaţa Walter Mărăcineanu (lângă Cişmigiu) urmează să fie construit pe o suprafaţă de aproape 4.500 mp şi va avea 240 de locuri dispuse astfel: la nivelul 1 vor fi 116 locuri, iar la nivelul 2 vor fi 124 locuri.

Investiţia în cele două parcări subterane este estimată de municipalitate la aproximativ 8,5 milioane euro, acestea urmând să fie realizate în termen de până la doi de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Etichete: loc de parcare bucuresti, locuri noi de parcare bucureşti, parcare subterana bucureşti

0/2 COMENTARII
vlad
06 Jul 10:23
+0
VOTURI
-0
Aia de la Walter Maracineanu o sa stea intotdeauna goala... atata timp cat o sa le fie lasate optiuni sa parcheze gratis la suprafata, nimeni nu o sa se duca in subteran. In niciun caz in zona aia, langa Cismigiu
iolan
05 Jul 21:43
+0
VOTURI
-0
aiurea! bani degeaba

ghiolbanii tot pe trotuare parcheaza

politia nu da amenzi (d'aia e platita?) meltenii fac ce vor in buuresti
rusine vranceanu, firea, pandele, poate si altii ?

bucuresti, trezeste-te!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE