500 de solicitări la Ambulanţă în noaptea de PaştiServiciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SABIF) a intervenit, în noaptea de Paşti, la aproape 500 de cazuri.

500 de solicitari la Ambulanta in noaptea de Pasti
500 de solicitări la Ambulanţă în noaptea de Paşti
Foto: news.bucovina.ro

În acest an, în noaptea de Paşti, SABIF a primit 496 de solicitări, din care 312 au fost urgenţe cod galben şi roşu. Echipajele SABIF au intervenit în 10 cazuri la locaşuri de cult, pentru lipotimii, hipertensiune şi traumatisme, în 36 de cazuri au fost afecţiuni digestive, iar 6 gravide au solicitat ambulanţa pentru naştere în noaptea de Paşti. De asemenea, echipajele de la Ambulanţă au fost chemate să intervină la un accident rutier, în trei cazuri de traumatisme şi pentru 39 de solicitări de lipotimii şi sincope, o parte din ele pe fondul consumului de alcool, după cum a declarat Alice Grasu, managerul SABIF, în direct la Realitatea TV.

Potrivit managerului SABIF, în noaptea de Paşti din acest an numărul solicitărilor a fost cu 60 mai mic faţă de anul trecut. "A fost o noapte obişnuită la serviciul de ambulanţă. Lucrăm cu tot efectivul, sunt în jur de 52 de echipaje de urgenţă şi lucrăm cu 85 de maşini azi", a mai spus Alice Grasu. 

Etichete: ambulanţă, Paşti, Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE