56 de răniți de la Colectiv, internați în spitale din Capitală. Un pacient, transferat la VienaUn pacient rănit în urma incendiului de la Colectiv a fost transferat, vineri, la un spital din Viena. Ministerul Sănătăţii anunţă că sâmbătă, în spitalele din Capitală, mai sunt internate 56 de persoane rănite în incendiul din Colectiv, 13 dintre ele fiind în stare critică şi gravă.

56 de raniti de la Colectiv, internati in spitale din Capitala. Un pacient, transferat la Viena
56 de răniți de la Colectiv, internați în spitale din Capitală. Un pacient, transferat la Viena
Foto: gds.ro

Potrivit datelor Ministerului Sănătăţii, sâmbătă dimineaţa, în spitalele din Bucureşti mai erau internate 56 de persoane, rănite în incendiul din Clubul Colectiv, 13 dintre acestea fiind în stare citică şi gravă, informează mediafax.ro.

Totodată, un alt pacient Ionuţ Liviu Popescu (29 de ani) a fost transferat, vineri, de la Spitalul de Arşi la spitalul AKH din Viena, Austria, cu o aeronavă a Inspectoratului General de Aviaţie.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În două săptămâni de la tragedie au decedat alte 28 de persoane, numărul victimelor ajungând, vineri, la 55.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 37 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă nouă au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia, unul în Franţa şi Loredana Dărescu în Germania.

Andrei Galuţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, este internat, din 7 noiembrie, într-un spital din oraşul olandez Beverwijk.

Etichete: colectiv, raniti colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h