59 de morți din cauza RUJEOLEI, în România. 15 noi îmbolnăviri, în ultima săptămânăAlte cincisprezece cazuri de rujeolă nou-confirmate au fost raportate, în ultima săptămână, astfel că numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 15.367, din care 59 de decese, anunţă Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT).

59 de morti din cauza RUJEOLEI, in Romania. 15 noi imbolnaviri, in ultima saptamana
59 de morți din cauza RUJEOLEI, în România. 15 noi îmbolnăviri, în ultima săptămână

Potrivit CNSCBT, numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până în 28 septembrie este 15.367, din care 59 de decese.

Astfel, în perioada 24-28 septembrie au fost raportate încă 15 cazuri nou confirmate în 2 judeţe şi în municipiul Bucureşti. Mai exact, şapte cazuri au fost raportate în Bucureşti, cinci în Buzău şi trei în Călăraşi.

Rujeola (pojarul) este o boală infecţioasă care adesea duce la complicaţii.

Etichete: deces rujeolă, imbolnavire rujeola, moarte rujeola, România, rujeolă

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
04 oct 10:51
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) Vrăjile pierdute de dragoste
3) Vrăjile de divorț
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE