7% din vânzările înregistrate de IKEA România în ultimul an au provenit din comenzi onlineÎn ultimul an, 7% din vânzările totale ale companiei IKEA România au provenit din comenzi online.

Ikea a cumparat peste 30.000 de hectare de padure in Romania
Ikea a cumpărat peste 30.000 de hectare de pădure în România
Foto: Grup RC

La un an de când a lansat serviciul de comenzi online, compania IKEA România a înregistrat un total de 32.794 comenzi făcute de clienți din toată țara, reprezentând 7% din vânzările totale ale companiei. Din comenzile plasate până la 30 iunie 2015, majoritatea produselor comandate online au fost piese de mobilier (80%).

„Serviciul de comenzi online a fost dezvoltat local, de echipa magazinului IKEA din Băneasa și, încă de la lansare, s-a dovedit o continuă provocare. Ne-a motivat și feed-back-ul clienților: 96% dintre cei care au folosit serviciul IKEA Comenzi online ar repeta experiența. Am reușit să optimizăm viteza de manipulare, modul de împachetare a produselor și procesele din spatele colectării și, astfel, am redus substanțial costul de colectare a produselor de la raft", a declarat Alexandru Rusu, Finance Manager IKEA România.

De la începutul lui iunie, cei interesați pot comanda online inclusiv produsele fragile (farfurii, pahare, ghivece etc.).

„Am lansat serviciul de comenzi online pentru a fi mai aproape de consumatorii atât din București, cât și din țară, care nu pot ajunge în magazin. Ne bucurăm că produsele IKEA pot ajunge în casele mai multor români. IKEA Comenzi Online și-a îndeplinit misiunea, oferind acces la peste 85% din gama IKEA disponibilă în magazin clienților care așteptau această posibilitate", a subliniat Mihaela Mureșan, Marketing Manager IKEA România.

Compania IKEA România mai anunță că, începând cu 15 iulie, se reduce prețul pentru serviciul de colectare a produselor atât în magazin, cât și pentru comenzile online de la 49 lei la 29 lei. De asemenea, prețul transportului către București și județele Ilfov și Prahova va scădea, începând de miercuri, de la 1 leu la 0,75 lei pe kilogram, pentru comenzile plasate în magazin şi online.

IKEA este o companie de retail mobilier și decorațiuni, de origine suedeză, fondată în 1943 de Ingvar Kamprad.

Compania IKEA deținea, în august 2014, peste 355 de magazine în 47 de țări sau teritorii, dintre care 40 de magazine erau francize deținute de alte companii decât IKEA Group.

Magazinul IKEA din România a fost al 253-lea deschis în a 35-a ţară, pe 21 martie 2007. Până în luna martie 2010 a fost operat în sistem de franciză locală, iar după aceea IKEA România a devenit parte din IKEA Group.

Etichete: comenzi online, IKEA, IKEA București, IKEA România, magazin ikea bucuresti, online, produse IKEA, reduceri IKEA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE