8 MARTIE, ZIUA FEMEII. Cele mai AMUZANTE MESAJE pe care le poţi scrie persoanelor iubite8 MARTIE. ZIUA FEMEII. Te-a luat Ziua Femeii pe nepregătite? Nu disperat. Mesajele amuzante de mai jos pot să aducă un zâmbet pe orice buze şi te pot scăpa uşor de bucluc.

8 Martie, Ziua Femeii, mesaje amuzante
8 Martie, Ziua Femeii, mesaje amuzante

8 MARTIE. ZIUA FEMEII. „Este Ziua Femeii, o perioadă grea pentru orice bărbat de meserie, trebuie să abordăm acest eveniment cu calm, raţiune şi cu multă diplomaţie"

Sunt veteran în Legiunea Străină şi am luptat 4 ani ca mercenar în Afganistan, cea mai grea bătălie pentru mine rămâne săptămâna dintre 1 şi 8 Martie... asta se întâmplă în fiecare an"

Am vrut să-ţi cumpăr flori, dar tu eşti cea mai frumoasă floare, am vrut să-ţi iau un Ferarri din 2007, dar ţi-am luat un mărţişor de 8 Martie."

Ştiu că nu ţi-am luat mărţişor şi am fost un mare ţăran şi mai ştiu că eşti cea mai frumoasă femeie din spaţiul sud-est european"

La mulţi ani, mama! Eşti minunată şi vreau să împart cu tine ce am mai de preţ. Iată de ce m-am gândit să-ţi trimit copiii vreo lună."

" Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani!"

Îţi mulţumesc că nu ai demisionat din cel mai greu job care există – acela de mamă a mea. Te iubesc!

De la tine am învăţat reţeta mamei perfecte: o porţie de iubire, două de griji şi trei de iertare şi îmbrăţişări. Mulţumesc!

Dacă ar exista câte o sărbătoare pentru tot ce mi-ai dat în viaţă, ar fi Ziua Mamei în fiecare zi.

Fiul tău mă tratează ca pe o prinţesă. Asta-mi demonstrează că a fost născut şi crescut în braţele unei regine. Mulţumesc, mamă-soacră!

Citeşte şi 8 MARTIE, ZIUA FEMEII. Evenimente importante în Bucureşti care sărbătoresc acest moment special

MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU IUBITE

Te port mereu în gândurile mele şi te simt chiar şi când eşti departe. Astăzi aş vrea să-ţi dau atâtea flori cât să-ţi faci o gradină. Te iubesc!

Îmi aduci primăvară şi lumină în suflet. La mulţi ani, iubita mea!

Astăzi este ziua tuturor femeilor, dar pe tine te sărbătoresc în fiecare zi, pentru că eşti lumina ochilor mei. Te iubesc şi de 8 martie!

Eşti bucuria vieţii mele! Şi nu e nevoie să fie ziua femeii ca să-ţi spun cât de mult te iubesc!

Lumea mea este frumoasă datorită ţie şi vreau să-mi petrec restul vieţii iubindu-te. La mulţi ani, dragostea mea!

Eşti pasiune, eşti mister, eşti magică! Să ai o zi a femeii magnifică pentru că eşti cea mai specială femeie din viaţa mea.

Fără tine nu am casă, nu am suflet, nu sunt întreg. Numai tu îţi întregeşti lumea. Să ai o magnifică Zi a Femeii! Te iubesc!

Citeşte şi MESAJE FRUMOASE de 8 MARTIE. MESAJE pentru MAMĂ, SOŢIE, IUBITĂ şi ÎNVĂŢĂTOARE, de 8 MARTIE

MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU COLEGE

În această zi specială, sărbătoreşte viaţa. Fă o pauză din programul tău încărcat, lasă-ţi părul liber şi fă ceva ce-ţi place. Pentru că azi e ziua ta! Să ai o minunată Zi a Femeii!

Unii oameni pot aduce bucurie în jur prin simpla lor prezenţă. Tu eşti unul dintre ei, dragă prietenă. Să ai parte de bucurii de Ziua Femeii!

E ziua ta, astăzi! Sper să fie plină de bucurii!

Îţi doresc o foarte fericită Zi a Femeii! Prietenia şi sfaturile tale au schimbat multe vieţi, inclusiv a mea. Să fii iubită!

Etichete: 8 Martie, MESAJE 8 MARTIE, MESAJE AMUZANTE, mesaje amuzante 8 martie, ziua femeii, ziua femeii opt martie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE