8 PETRECERI INCENDIARE DE 8 MARTIE, în cluburile din Bucureşti. Cum te poţi distra de Ziua FemeiiPETRECERI 8 MARTIE. Ca în fiecare an, cluburile din Bucureşti încearcă să le atragă pe doamne şi domnişoare cu petreceri speciale de Ziua Femeii. Cele mai multe cluburi care au pregătit petreceri de 8 Martie anunţă petreceri incendiare cu show-uri de striptease masculin, organizate de stripperi renumiţi, unii veniţi chiar din Spania. Sunt însă şi localuri care nu mai ţin cont de specificul zilei de 8 Martie şi, pentru a nu pierde publicul masculin nici de Ziua Femeii, anunţă că vor organiza şi show-uri de striptease feminin sau concursuri de sărutat între femei.

PETRECERI 8 MARTIE 2015. Clubul BOA - Beat of Angels le invită pe femei să "guste" din "fructul interzis", alături de Jose, Ayman, David şi Alex, stripperi veniţi tocmai din Peninsula Iberică pentru a le încânta pe reprezentantele sexului frumos din Bucureşti. Cei patru vor dansa pentru doamne şi domnişoare la petrecerile organizate de clubul BOA atât vineri, cât şi sâmbătă. În prezent mai pot fi rezervate mese în club doar pentru petrecerea de vineri seară, pentru sâmbătă fiind disponibile locuri doar la bar. Intrarea la petrecerile de Ziua Femeii din clubul BOA este liberă. Mai multe detalii aici.

PETRECERI 8 MARTIE 2015 BUCUREŞTI. Sâmbătă, în Club Oxygen se anunţă "un show incendiar cu Flamingo Boys".

"Domnilor, vreti sa va surprindeti placut iubita si sa ii oferiti un cadou de neuitat de 8 Martie? Atunci va asteptam! Domnii sunt invitati sa se inspire, doamnele sa se simta bine! Va asteptam cu muzica, bauturi fine, animatie si cu momentul de neuitat oferit de baietii de la Flamingo Boys!", se precizează în descrierea petrecerii organizate de Ziua Femeii în Club Oxygen.

Intrarea este liberă, iar consumaţia minimă obligatorie la prima comandă este de 30 lei de persoană. Mai multe detalii aici.

PETRECERI ZIUA FEMEII BUCUREŞTI. Doamnele şi domnişoarele care au peste 18 ani sunt aşteptate sâmbătă, 7 martie, şi în clubul Bellagio, la petrecerea "Strip in the city#6 the dark knights", organizată de Ziua Femeii. Cei 5 "cavaleri negri" care vor face show pentru femei sunt stripperii James, Ace, Venol, Ugo şi Nathan. Petrecerea începe la ora 23.00, iar intrarea costă 20 de lei de persoană. Mai multe detalii aici.

PETRECERI ZIUA FEMEII. Urmaşele Evei care au un buget redus, dar vor să petreacă în club de Ziua Femeii, pot merge în Blue Club din Regie. Invitaţii speciali la petrecerea de 8 Martie din Blue Club sunt cei de la Flamingo Boys, care vor incinge atmosfera cu un spectacol nou, in premiera, potrivit reprezentanţilor localului. La petrecerea de Ziua Femeii este valabilă în club şi o ofertă special creată pentru doamne si domnisoare: open bar cu 39 de lei, care include whisky, votcă, tequila, gin, campari, absint, bere, sampanie si suc natural. Mai multe detalii aici.

PETRECERI 8 MARTIE 2015 BUCUREŞTI. În Studio Muse, sâmbătă şi duminică, femeile sunt invitate să participe la o noapte plină de distracţie cu Muse Boys. Accesul este permis în club doar persoanelor care au minim 18 ani. Petrecerile de Ziua Femeii din Studio Muse încep sâmbătă la ora 23.00 şi, respectiv, duminică, de la ora 22.00, iar biletul costă 20 de lei de persoană. Mai multe detalii aici.

PETRECERI 8 MARTIE 2015. În Mulanruj Dining Theatre, doamnele şi domnişoarele sunt aşteptate duminică, 8 Martie, ca să bucure de "privilegiul de a fi femeie, in compania celor de la Taboo Boys", care vor încinge atmosfera, în timp ce reprezentantele sexului frumos se vor "delecta cu diverse bunătăți". Petrecerea începe la ora 20:00, iar biletul de intrare costă 49 de lei de persoană şi include aperitive/macarons şi un Spritzerro. Mai multe detalii despre petrecerea Vive la Femme! organizată de Mulanruj aici.

Petreceri, atât pentru femei, cât şi bărbaţi, în cluburile din Bucureşti, de 8 Martie

În timp ce majoritatea cluburilor se axează pe reprezentantele sexului frumos la petrecerile de 8 Martie, două localuri din Capitală nu au vrut să îi facă pe bărbaţi să se simtă marginalizaţi de Ziua Femeii. Astfel, în Club XS şi Attraction Club vor fi organizate petreceri de Ziua Femeii care îi vor încânta şi pe bărbaţi.

PETRECERI ZIUA FEMEII BUCUREŞTI. Club XS organizează "Ladies and gentlemen 8 Martie Party", cu striptease masculin şi feminin, la care vor participa şi 18 hostesse sexy. Intrarea este liberă, nu se plăteşte rezervarea şi nu există consumatie obligatorie. Mai multe detalii aici.

PETRECERI ZIUA FEMEII. Şi clubul de swingers Attraction Club din Capitală organizează, vineri şi sâmbătă, petreceri de Ziua Femeii. Petrecerile, intitulate "Women on women", au loc între orele 22.00 - 5.00 şi includ un concurs de sărutat între femei şi un show dance sexy. Preţurile de intrare sunt: 250 lei de cuplu, 100 lei pentru o femeie singură şi 500 lei pentru un bărbat singur. Preţurile includ şampanie la intrare, bufet suedez şi acces în camerele erotice.

PETRECERI 8 MARTIE. "Attraction Club se transformă week-end-ul următor în paradisul femeilor. La Women on women swingers party ele vor avea voie să experimenteze orice le excită și le stârnește curiozitatea. Vor fi un deliciu de privit. Atmosfera se va încinge la maxim cu un "Female kiss contest" și Sexy Dance Show. În fiecare din cele două seri vom decerna premiul pentru "Best female kiss"! Accesul în club recomandat până la orele 24.00", se precizează în descrierea petrecerilor organizate de Ziua Femeii în Attraction Club. Mai multe detalii aici.

Etichete: 8 Martie, Attraction Club, Blue Club, club de swing, cluburi Bucureşti, review, striptease, swing, swing Bucureşti, swing Bucureşti club, swingeri, swingers, ziua femeii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE