825 de preșcolari din Sectorul 1 pot beneficia de programul “Grădinița de vacanță”Începând cu data de 1 iulie 2020, peste 10 sedii ale unor grădinițe de stat din Sectorul 1 își redeschid porțile pentru preșcolari. Consiliul Local Sector 1 a aprobat, în ședința de miercuri, 24 iunie 2020, proiectul educațional "Grădinița de vacanță" care se va derula în perioada 01 iulie – 30 august, în fiecare zi de luni până vineri.

825 de prescolari din Sectorul 1 pot beneficia de programul “Gradinita de vacanta”
825 de preșcolari din Sectorul 1 pot beneficia de programul “Grădinița de vacanță”

Având în vedere contextul social în care ne aflăm și ținând cont de numeroasele solicitări venite din partea părinților care nu au cu cine să-și lase copiii pe timpul vacanței mari, Primăria Sectorului 1 a decis să suplimenteze numărul de locuri alocate programului „Grădinița de vacanță". Astfel 825 de preșcolari care învață în grădinițele de stat din Sectorul 1 pot merge la grădiniță pe perioada verii față de 725, anul trecut. Finanțarea proiectului care presupune asigurarea hranei pentru preșcolari și plata activităților educaționale este asigurată integral de la bugetul Sectorului 1.

"În Sectorul 1 le oferim copiilor noștri programe școlare și extrașcolare complete și atractive. Mai ales în această perioadă dificilă, programul "Grădinița de vacanță" răspunde unei probleme reale a părinților care nu au cu cine să-și lase în supraveghere copiii de vârstă preșcolară pe timpul zilelor lucrătoare din cursul vacanței de vară. Iată de ce, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor comunității din Sectorul 1, am decis să redeschidem o parte din grădinițele pe care le administrăm și să mărim numărul de locuri", a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Unitățile de învățământ preșcolar din Sectorul 1 deschise în această vară sunt următoarele:
 Grădinița "Steaua": Strada Ion Inculeț nr. 5-7;
 Grădinița nr. 222 cu două locații: Strada Arad nr. 38 și Strada Elena Pleșoianu nr. 4;
 Grădinița nr. 116: Strada Mendeleev nr. 27;
 Grădinița nr. 46: Strada Marmurei nr. 13-15;
 Grădinița nr. 251 cu două locații: Strada Miercani nr. 89 și Strada Venezuela nr. 11;
 Grădinița nr. 206 cu trei locații: Strada Witting nr. 15, Strada Disescu nr. 37 și Strada Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 156.

Proiectul educațional "Grădinița de vacanță" se va implementa cu asigurarea tuturor măsurilor necesare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2, așa cum sunt prevăzute în Anexa la Ordinul nr. 1076/4518/3936/2020 privind stabilirea măsurilor necesare în vederea redeschiderii creșelor, grădinițelor, aferschool-urilor.

Având în vedere faptul că programul "Grădinița de vacanță" poate fi implementat pentru un număr limitat de locuri, conducerea unităților de învățământ incluse în program poate stabili, dacă este cazul, criterii specifice, cum ar fi înscrierea cu prioritate a preșcolarilor care provin din familii defavorizate (monoparentale, cu situație materială precară etc.).

Pe toată perioadă derulării programului "Grădinița de vacanță", copiii vor lua parte la activităţi specifice vârstei lor şi programei de grădiniţă. În timpul vacanței de vară preșcolarii vor participa la activități extra-curriculare și extrașcolare diverse: muzică, pictură, teatru, cercuri de creație, inițiere în lucrul cu calculatorul etc.

Etichete: Dan Tudorache, grădiniţă de vară, prescolar, Sectorul 1

0/1 COMENTARII
torpey
27 iun 19:26
+0
VOTURI
-0
Am o mulțime de bucurii și emoții în mine, sunt claritate, am fost fericit cu căsnicia mea, până când soțul meu nu a început să asculte bârfe despre mine nefiind credincioși cu promisiunile noastre conjugale, am încercat să-l înțeleg că sunt bârfe și minciuni, dar a pierdut dragostea, încrederea și încrederea în noi. Așa că am devenit cupluri neplăcute și apoi am depus divorț, mai târziu, ne-am despărțit. ani după divorțul nostru, am încercat să trăiesc o viață normală fără el, dar nu am putut, așa că am început o căutare despre cum să-mi revin fostul soț, apoi m-am referit, BaBa ogbogo un bărbat grozav și extrem de spiritual care a aruncat un dragoste vrăjește asupra mea și m-a făcut EX-ul meu să se întoarcă la mine. Sunt copleșit, așa că îi las contactul aici pentru cei care au probleme de relație și căsătorie, așa că poate ajuta cu lucrări grozave. E-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Sau numărul lui de WhatsApp ... +2349020168697. Luați legătura cu el, vedeți cât de mare și puternic este. De asemenea, ajută în aceste probleme ...

(1) Opriți divorțul.
(2) Barrenness End.
(3) Noroc vraja.............
(4) Vraja de căsătorie.
(5) Scapă de probleme spirituale.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h