86 de apartamente, amenajate în centrul Capitalei pentru familiile din clădirile cu risc seismicPrimăria Capitalei a terminat de amenajat 86 de apartamente aflate în cele două blocuri gemene din Piaţa Naţiunilor Unite. Aici se vor muta familiile care locuiesc acum în clădirile încadrate la risc seismic şi care vor intra în reabilitare.

86 de apartamente, amenajate in centrul Capitalei pentru familiile din cladirile cu risc seismic
86 de apartamente, amenajate în centrul Capitalei pentru familiile din clădirile cu risc seismic

După aproape şase luni de lucrări de amenajare, 86 de apartamente din blocurile gemene aflate în Piaţa Naţiunilor Unite din Bucureşti sunt aproape finalizate, iar săptămâna viitoate se vor muta aici primele 22 de familii.

„Aceste apartamente sunt de necesitate pentru proprietarii care se vor muta din clădirle care intră în consolidare. Primii proprietari sunt cei de pe strada Biserica Enei 14, urmând cei de la Spătarului 36 şi cei de la Ştirbei Vodă 16. În ceea ce priveşte relocarea celor din Biserica Enei, aceasta va începe săptămâna viitoare, când se vor muta 22 de familii. Costurile sunt suportate de Primăria Capitalei, iar apartamentele pe care le-am găsit aici erau într-o stare deplorabilă", a declarat, pentru Mediafax, Marius Coajă, consilier al primarului general şi coordonatorul Companiei Consolidări.

Etichete: amenajare apartamente, Bucureşti, centrul Capitalei, clădiri cu risc seismic, mutare familii, piata natiunile unite

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE