9.000 de puieţi, oferiți gratis bucureștenilor pentru a fi plantaţi în faţa locuinţeiPrimăria Sectorului 6  a  derulat, în perioada 15 martie - 15 aprilie 2013, campania ”Plantează un copac pentru sănătatea ta!” în cadrul căreia trei corturi au fost amplasate în Drumul Taberei, Militari și Crângași, de unde fiecare locuitor a putut lua un copac ca să-l sădească.

Copacii au fost plantati in Sectorul 6
Copacii au fost plantati in Sectorul 6

Campania de plantare a puieţilor este parte a “Lunii pădurii”, organizată de Departamentul pentru Ape, Păduri şi Piscicultură cu sprijinul Regiei Naţionale a Pădurilor ROMSILVA și s-a desfășurat în perioada 15 martie- 15 aprilie.

Primăria Sectorului 6 a răspuns iniţiativei celor două instituţii şi, cu sprijinul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 şi a Centrului Cultural European Sector 6,  a  amenajat trei puncte de distribuţie a puieţilor.

Cele trei corturi au fost amplasate în Drumul Taberei, Militari şi Crângaşi, programul fiind adaptat şi la condiţiile meteo. De la acestea, orice locuitor  al Sectorului 6 a putut lua un copac pentru a-l sădi.

În cele patru săptămâni, cât a funcţionat programul,  au fost puşi gratuit, la dispoziţia cetăţenilor Sectorului 6, 9.000 de puieţi de stejar roşu şi arţar.

Cei 21 de voluntari participanţi la campanie au distribuit, cu această ocazie, 55.000 de pliante cu informaţii despre acţiune şi detalii despre cum se plantează un copac.

În campanie au fost implicate şi asociaţiile de proprietari, unităţile de învăţământ şi grădiniţele de pe raza Sectorului 6, informează administraţia locală într-un comunicat remis B365.ro. 

Etichete: puieţi gratis, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE