A demarat programul de reabilitare a lifturilor din blocurile anvelopate termic, în CapitalăPrimăria Sectorului 1 a anunțat că a demarat programul de reabilitare a lifturilor de la blocurile din sector. Edilul Dan Tudorache s-a întâlnit cu președinții și cu reprezentanții primelor 40 de asociații de proprietari de pe raza sectorului.

A demarat programul de reabilitare a lifturilor din blocurile anvelopate termic, in Capitala
A demarat programul de reabilitare a lifturilor din blocurile anvelopate termic, în Capitală

În cadrul întâlnirii, acesta le-a explicat și le-a detaliat celor prezenți proiectul menit să completeze și să încheie programul de reabilitare termică a blocurilor. Întâlnirea de ieri este prima dintr-o serie de întâlniri, care vor fi organizate în perioada următoare, prin intermediul cărora primarul Dan Tudorache va prezenta tuturor asociațiilor de proprietari beneficiile acestui program.

Prin acest program, vor fi înnoite lifturile de la blocurile reabilitate termic. Proiectul are în vedere patru categorii de lucrări: sistemul de tracțiune (motorul), mecanismele de acționare electrică (panouri de comandă), componentele mecanice (broaștele de uși, amortizoare), precum și cabina liftului. Aceste soluții vor fi aplicate în funcție de situația de la fiecare bloc în parte. Pot fi aplicate una, mai multe sau toate cele patru soluții, lucru stabilit după întocmirea unui amplu studiu de fezabilitate. Reprezentanții Primăriei Sectorului 1 și-au propus finalizarea acest studiu în luna septembrie 2018, aprobarea programului de investiții în luna octombrie 2018, urmând ca, până la sfârșitul anului în curs, să fie încheiate contractele de mandat cu asociațiile de proprietari interesate. Administrația locală estimează că, până la sfârșitul anului 2019, lifturile de la blocurile reabilitate termic din Sectorul 1 să fie reînnoite.

În vederea încheierii contractelor de mandat, asociațiile de proprietari trebuie să depună la Registratura Primăriei Sectorului 1 cărțile tehnice ale lifturilor și să-și reactualizeze datele de contact. De asemenea, acestea trebuie să asigure contracte de mentenanță a lifturilor până la implementarea noului proiect.

Potrivit legii, primăria poate suporta până la 90% din costurile totale ale acestui tip de investiție, diferența urmând a fi suportată de asociația de proprietari. Varianta pe care va merge Primăria Sectorului 1 este cea cu costuri minime pentru beneficiari. De asemenea, reprezentanții administrației locale caută soluțiile legale pentru ca aceste costuri să fie zero. Pentru că, așa cum a fost cazul la reabilitarea termică a blocurilor, primăria celei mai bogate comunități din România are resursele necesare susținerii integrale a investițiilor în eficiența energetică a acestora, anunță administrația locală într-un comunicat de presă remis la redacție. 

 

 

Etichete: Dan Tudorache, lifturi Sectorul 1, reabilitare lifturi blocuri anvelopate termic, Sectorul 1

0/2 COMENTARII
olijfolie traditioneel
16 iun 23:59
+0
VOTURI
-0
Carve hurt to today, when there is a superabundance of anti aging abrade worry products like poenfec.gojijeugd.nl/handige-artikelen/olijfolie-traditioneel.html creams, serums, gels and powders that all influence upon to be this genesis of youth. Some leave morlou.gojigezicht.nl/voor-de-gezondheid/snel-afvallen-oefeningen.html their anti aging sleight of ovation in glove lickety-split via ingredients that beget a ton of well-regulated sift ewna.gojimasker.nl/hulp-van-de-dokter/effaclar-para-acne.html and dissection on how lamina ages to bankroll b inconsistent them up and some are uninfected hype.
MR BENNY CARNES
14 iun 00:24
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, toată ziua, eu sunt aici pentru a oferi o recomandare reală despre domnul Benny Carnes. El ma ajutat să obțin un împrumut când aveam nevoie de $ 26.000 de dolari. Am mai auzit despre el de la un martor, așa că i-am dat o încercare, așa că am primit împrumutul prin el. Emailul de contact al acestuia: Bennycarnesloanfirm@yahoo.com

Mulțumită lui încă o dată, atât de fericit pentru a obține o astfel de sumă pentru o rată a dobânzii de 3%.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE