A doua cea mai înaltă clădire din București își schimbă numeleClădirea Bucharest One își va schimba numele în Globalworth Tower.

A doua cea mai inalta cladire din Bucuresti isi schimba numele
A doua cea mai înaltă clădire din București își schimbă numele
Foto: fotografieaeriana.eu

Proiectul dezvoltat de compania omului grec de afaceri Ioannis Papalekas, apare în raportul publicat de Globalworth cu numele Globalworth Tower, după ce numele folosit până acum era de Bucharest One.

“Majoritatea chiriaşilor cu care avem contracte în prezent sunt programaţi să se mute în Globalworth Tower în trimestrele 2 şi 3 din 2016. Până la 31 decembrie 2015, clădirea era pre-închiriată în proporţie de circa 51% către chiriaşi naţionali şi internaţionali printre care Vodafone, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, Huawei, Delhaize/Mega Image (…)", se arată în raportul citat de zf.ro.

Clădirea, care are o suprafaţă închiriabilă de 54.000 de metri pătraţi, este amplasată în zona staţiei de metrou Aurel Vlaicu, unde s-a conturat în ultimii ani un adevărat cartier al corporatiştilor. Aici lucrează câteva mii de oameni pentru companii locale şi internaţionale. 

Etichete: Bucharest One, clădire, cladiri inalte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE