A fost aleasă Miss World! Cine este cea mai frumoasă femeie din lume. GALERIE FOTOMireia Lalaguna, o tânără de 23 de ani din Barcelona, a fost declarată învingătoarea Miss World din acest an. 

Reprezentanta Spaniei, Mireia Lalaguna, a fost declarată cea mai frumoasă femeie din lume la ediția Miss World din acest an. 

În ultimele patru zile de dinaintea concursului, tânăra şi cele 110 concurente, care se află la staţiunea turistică luxoasă din orașul Sanya, spun că s-au pregătit intens.

Concurentele vor lupta pentru titlul de cea mai frumoasă femeie din lume, dar și pentru cecul în valoare de 100 de mii de dolari. Anul acesta, organizatorii au făcut unele modificări în program. Președinta concursului Miss World, Julia Morley, a eliminat proba costumelor de baie. Ea își dorește ca la această ediţie să fie pus accentul mai mult pe inteligenţa participantelor, decât pe frumusețea lor.

Ediția din acest an a fost marcată de scandalul în jurul reprezentantei Canadei, care va lipsi de la eveniment. Autoritățile de la Beijing au refuzat să-i ofere viză Anastasiei Lin, care este de origine chineză. Asta pentru că a denunțat, în repetate rânduri, încălcarea drepturilor omului în țara din care provine.

În 2014, cea mai frumoasă femeie din lume a fost desemnată Rolene Strauss, reprezentanta Africii de Sud.

Sursa: realitatea.net

Etichete: Miss World 2015, Spania

0/1 COMENTARII
Violeta
20 Dec 18:48
+0
VOTURI
-0
Cum poti face bani pe internet! Te invitam sa incepi acum un curs gratuit care te invata simplu si repede cum poti face bani pe internet. Cursul il primesti pe adresa ta de email, este gratuit, cu explicatii clare si te invata pas cu pas cum poti face bani pe internet. Pentru a primi cursul, trimite un mesaj la adresa de email: rosuvioleta2007@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h