A fost ales consultantul pentru construirea Sălii Polivalente. VEZI PROIECTULPrimăria Capitalei a ales firma care va asigura serviciile de consultanță pentru realizarea Sălii Polivalente din cadrul Complexului "Lia Manoliu". Louis Berger SAS va primi aproape jumătate de milion de euro pentru serviciile oferite în cadrul proiectului timp de 36 de luni. Lucrările la Sala Polivalentă ar trebui să înceapă în acest an și vor costa 55 milioane euro. Noua arenă multifunctională, cu o capacitate de 12.000 de locuri, va permite organizarea de competiții și campionate naționale și internaționale, pentru diferite discipline sportive precum și organizarea de spectacole și concerte de mare anvergură.

A fost ales consultantul pentru construirea Salii Polivalente. VEZI PROIECTUL
A fost ales consultantul pentru construirea Sălii Polivalente. VEZI PROIECTUL

Primăria Capitalei a ales firma care va asigura serviciile de consultanță pentru realizarea Sălii Polivalente din cadrul Complexului "Lia Manoliu". Contractul în valoare de 1.998.036 lei cu TVA (455.000 euro) a fost atribuit firmei Louis Berger SAS și are o durată de 36 de luni. Primăria Capitalei se află în faza finală și în cazul procedurii de atribuire a contractului pentru execuția Sălii Polivalente. 

Lucrările ar trebui să înceapă în toamna acestui an, termenul de finalizare fiind stabilit pentru anul 2016. Noua sală polivalentă va avea minim 12.000 de locuri, iar suprafața totală necesară pentru toate funcțiile arenei se ridică la circa 40.000 de mp.

Sala va fi amenajată pentru a găzdui mai multe tipuri de evenimente sportive sau culturale. Lângă noua sală va fi construită și o parcare pentru circa 450 de autoturisme dispusă pe o suprafață de 10.000 mp.

"Acoperișul va fi unul cu deschideri impresionante, realizat cu structură metalică spațială. (...) S-a identificat posibilitatea găzduirii următoarelor sporturi: tenis, baschet, handbal, fotbal în sală, futsal, badminton, volei, hochei pe role, floorball, box, atletism, gimnastică, tir sportiv, atletică grea, scrimă, tenis de masă și alte sporturi", se precizează în proiect. 

Sala Polivalentă va avea 5 nivele și o înălțime de 22 de metri de la teren și până la acoperiș. Valoarea investiției este de aproximativ 55 milioane euro. În bugetul pentru acest an al Primăriei Capitalei au fost alocați pentru Sala Polivalentă 40 milioane lei.

Etichete: consultanţă, Primăria Capitalei, Sala Polivalentă

0/4 COMENTARII
banzai
10 sep 18:26
+0
VOTURI
-0
arata foarte prost. doar atat se poate face cu 50 si ceva de milioane de euro?
Frone
10 sep 09:56
+0
VOTURI
-0
@Dragos, parcarea de la stadionul National este gata si goala mai putin la meciuri.
Mie insa mi se pare ca apare ao alta problema si anume supraaglomerarea zonei. Nici nu vreau sa imi imaginez cum ar fi un meci pe Lia Manoliu si o alta actiune in sala Polivalenta!
DRAGOS
10 sep 07:56
+0
VOTURI
-0
Alte spatii verzi distruse in cartier....
Alta sursa de praf in cartier....
Alt loc public pe unde trece cine vrea BGS...
Gata in 2006 ? Nu cred. Parcarea etajata de la Arena National nu e gata nici acum...
cititor
10 sep 07:41
+0
VOTURI
-0
Daca va fi asa nu e prea grozava. Peste tot se realizeaza constructii cu arhitectura futurista, numai la noi totul e patrat. Poate se gandesc sa realizeze un acoperis cu celule fotovoltaice care sa asigure parte din energia necesara. cam asa se procedeaza in lume.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h