Cutremur în Vrancea, simțit și la București, sâmbătă spre duminică noapteUn cutremur destul de puternic a fost resimțit la București, în jurul orei 02:44. Este cel mai puternic seism înregistrat în acest an și a fost resimțit la București, dar și la Pitești, Giurgiu sau Galați.

Cutremur in Vrancea, in JOIA MARE
Cutremur în Vrancea, în JOIA MARE
Foto: pressalert.ro

Cutremurul a avut magnitudinea de  4,9 grade pe scara Richter, conform primei estimări a Institutului Național de Fizică a Pământului și s-a produs la ora 02:44:58. Cutremurul s-a produs la 141 de kilometri adâncime, în zona Vrancea, în județul Buzău, la 132 de kilometri de București.

Pe site-ul Centrului Seismologic European-Mediteranean, mai multe persoane din România au scris că seismul a fost resimțit la Focșani, Buzău, Măgurele, București.

De asemenea, un cutremur de 3,7 grade, a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în zona seismică Vrancea. Seismul s-a produs la ora 1.48 de minute.

Alte două seisme s-au produs ieri în Vrancea, primul, la ora 6,44 dimineaţa, de 2,6 grade, iar cel de-al doilea la ora 10.18 minute, de 2,8 grade.

În urmă cu două săptămâni un alt cutremur, de 4.6, a zgâlțâit Vrancea.

Etichete: Bucureşti, cutremur, duminică, magnitudine, Vrancea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h