A fost deschis cel mai mare supermarket Auchan din RomâniaPrima fază a procesului de modernizare a spaţiilor comune din centrul comercial Liberty Center, din Bucureşti, a fost finalizată în urma unei investiţii de 400.000 euro, odată cu deschiderea celui mai mare supermarket Auchan din România, pe o suprafaţă de 3.600 metri pătraţi, a anunţat, miercuri, firma de consultanţă imobiliară JLL.

Lucrările de modernizare au constat în îmbunătăţirea aspectului general al centrului commercial, cu accent pe suprafeţele commune.

"Odată cu deschiderea supermarketului Auchan, în luna septembrie, am finalizat şi prima parte a lucrărilor de modernizare. Treptat, prin măsurile strategice pe care le implementăm, transformăm centrul comercial într-o destinaţie adaptată nevoilor şi standardelor consumatorilor din zonă. Pentru a răspunde cât mai bine acestor nevoi, căutăm cele mai bune soluţii, astfel că spaţiul ocupat de Happy Gym a fost preluat de cel mai mare operator autohton de centre de fitness - Stay Fit şi de asemenea avem în amenajare, la etajul 1, 1.000 mp pentru servicii medicale. Astfel, gradul de ocupare a Liberty Center, reprezentând contracte semnate, a ajuns în aceasă lună la 91%", a declarat Corina Stamate, center manager JLL Romania.

Supermarketul Auchan are o suprafaţă de vânzare de 2.500 metri pătraţi şi oferă 14.000 de produse alimentare şi nealimentare. Noul centru Stay Fit Gym, al şaselea din cadrul reţelei, are 1.500 de metri pătraţi şi cuprinde o sală de forţă, un studio de aerobic modern, o sală de cycling, dar şi vestiare individuale şi saună.

"Estimăm că centrul comercial va înregistra o creştere a traficului cu cel puţin 30% ajungând la 13.000-14.000 pers/zi, care va fi datorată deschiderii Auchan şi noilor schimbări din centru. Din punct de vedere al gradului de ocupare, aşteptările noastre sunt de a atinge pragul de 95% până la finele anului", a adăugat Corina Stamate.

Etichete: Auchan, cel mai mare supermarket auchan, Liberty Center

0/4 COMENTARII
Maximus
03 oct 12:51
+0
VOTURI
-0
@nimeni: Auchan opereaza hypermarketuri, supermarketuri si magazine de prozimitate. Acesta este cel mai mare supermarket. Titan si Cotroceni sunt hypermarketuri.
nimeni
03 oct 12:30
+0
VOTURI
-0
Daca mini-Auchan-ul din Liberty este "cel mai mare", atunci... nu stiu ce sa mai zic!! Cum l-ati putea compara de exemplu cu Auchan din AFI Cotroceni sau cu Auchan Titan?? (in realitate e de vreo 10 ori mai mic decat astea)
oarecare
03 oct 12:28
+0
VOTURI
-0
Vrajitoria este vrajmasie cu Dumnezeu, este pacat! / Whichcraft is a sin!
Lucy
03 oct 10:50
+0
VOTURI
-0
Hei băieți, Cum l-am obținut pe fostul meu soț înapoi repede, Dr.Padman iubește foarte mult castingul vraja! Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie în urmă cu trei luni și de atunci viața mea s-a umplut de dureri de durere și de rupere cardiacă, deoarece a fost prima mea iubire cu care mi-am petrecut toată viața. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut câteva mărturii ale unui caster vrăjitor numit Dr.Padman că poate să-l readucă pe iubitul în câteva zile, îl râd și mi-a spus că nu mă interesează, ci din cauza dragostei pe care prietenul meu a avut-o pentru mine, ea l-a consultat pe marele preot (padmanlovespell@yahoo.com) în numele meu și spre cea mai mare surpriză a mea, după 11 ore mai târziu, soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei luni că îmi lipsește și că îi pare atât de rău pentru fiecare lucru pe care m-a făcut să trec. S-a întors la mine și acum suntem fericiți împreună. Încă nu pot să cred, pentru că este de-a dreptul incredibil. Vă mulțumesc Dr.Padman că mi-ați readus iubitul și, de asemenea, prietenului meu minunat care a intervenit în numele meu, pentru orice persoană care ar putea avea nevoie de ajutorul acestui drăguț aici este adresa de e-mail: (padmanlovespell@yahoo.com)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h