A fost descoperit cum au luat şpagă inspectorii ANPC de la restaurantele asiatice din BucureştiCu ocazia unor descinderi la restaurante din București, pe lângă mâncare expirată și mizerie în bucătărie, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului spune că a descoperit și înțelegeri între inspectori și proprietari.

A fost descoperit cum au luat spaga inspectorii ANPC de la restaurantele asiatice din Bucuresti
A fost descoperit cum au luat şpagă inspectorii ANPC de la restaurantele asiatice din Bucureşti

ANPC a verificat 18 restaurante asiatice din Capitală, iar jumătate au fost deja închise, din cauza neregulilor. Horia Constantinescu, șeful ANPC, declară că aceste unități nu au fost controlate de ani de zile pentru că anumiți inspectori ar fi luat șpagă, bani sau produse, de la reprezentanții lor, informează Știrile Pro TV. Oficialii au demarat o anchetă internă și vor sesiza și Direcția Națională Anticorupție.

ANPC a verificat 18 restaurante asiatice din Capitală, iar jumătate au fost deja închise, din cauza neregulilor.

Horia Constantinescu, șeful ANPC, declară că aceste unități nu au fost controlate de ani de zile pentru că anumiți inspectori ar fi luat șpagă, bani sau produse, de la reprezentanții lor, informează Știrile Pro TV.

Oficialii au demarat o anchetă internă și vor sesiza și Direcția Națională Anticorupție.

Sursa: profit.ro

Etichete: anpc, protecţia consumatorului, restaurant asiatic, spaga ANPC, spaga restaurant asiatic

0/3 COMENTARII
gabriel
06 oct 08:30
+0
VOTURI
-0
care nu vor pati nimic ca s membri de partid si i dau spaga si lui sefu...
Xulescu
04 oct 16:59
+0
VOTURI
-0
Adica "niste unii", rai, au luat spaga... si sefii lor vreti sa spuneti ca de abea acuma au aflat?! Dar pana acum de ce nu au stiut? Si: ce fel de sefi sunt aia, daca nu stiu ce se intampla "sub ei"? (cu cei aflati in subordinea lor) NU CUMVA SI SEFII AU LUAT SPAGI??
Acum 11 ani, la un magazin on-line de pescuit, a venit "inspectie" (nu de la ANPC dar modul de operare e identic). Dl. "inspector" deja avea pregatita LISTA DE PRODUSE pe care le vroia gratis CA SPAGA!! Seful dlui. "inspector" s-a lasat induplecat sa-l lase pe acest inspector sa "inspecteze" (si nu pe altul), pentru ca... inspectorul asta era pasionat de pescuit. Vroia si el sa se "aprovizioneze" cu unelte etc. si seful s-a aratat "intelegator"!...
Cand iti vine o astfel de "inspectie", ai doua posibilitati: ori ii dai spaga ceruta si scapi (nu-ti gaseste nici o neregula, chiar de-ar fi strigator la cer ce faci), ori... "te pui rau cu inspectorul", refuzi spaga, si atunci se intampla INVERS -- iti gaseste sigur ceva, chiar de esti perfect si nu ai gresit cu nimic si respecti legile 110%!! (ca sa se razbune ca nu i-ai dat spaga)
DAR ASA E ROMANIA!! Asta nu e nimic nou! Asa a fost mereu, asa va ramane mereu! Iar aia care striga disperati "jos coruptia", striga asa DOAR PENTRU CA VOR SI EI SA FURE CEVA si ca sa faca diversiune: lumea sa fie cu ochii pe X sau Y cat ei fura!!
ggg
04 oct 14:53
+0
VOTURI
-0
care sunt ? sunt cumva la secret .. ce tara de 2 bani suntem ... toate controalele ar trebui sa fie facute publice - asa sunt ascunse sub burta opc-ului.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE