A fost găsit DOCUMENTUL care ar putea schimba DOSARUL COLECTIV. Era sub casa de marcat. FOTOAnchetatorii au găsit contractul încheiat între patronii clubului Colectiv şi firma care reprezenta formaţia Goodbye to Gravity, ce a concertat în seara de 30 octombrie 2015 în club. Iniţial, existenţa documentuluin a fost pusă sub semnul întrebării, chiar dacă patronii Colectiv au susţinut de la început că ei au închiriat clubul în seara tragediei, cu o singură excepţie. 

Jurnalistul Cătălin Tolontan afirmă pe blogul său că documentul invocat de patronii Alin Anastasescu, Cătălin Gancea și Costin Mincu, prin care firma care a organizat concertul închiria tot spaţiul clubului, mai puţin barul, a fost găsit de procurori chiar la locul incendiului, sub o casă de marcat care l-a protejat de flăcări.

Contractul prevedea, pentru două zile, cedarea de către patronii clubului a tuturor bunurilor cu excepţia barului către organizatorii evenimentului.

BILANŢUL TRAGEDIEI DIN COLECTIV A AJUNS LA 59 DE MORŢI. Sâmbătă dimineaţă a murit un tânăr de 22 ani

Un tânăr de 22 de ani a decedat, sâmbătă dimineaţă, la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală, fiind cea de-a 59-a victimă a incendiului din Club Colectiv din data de 30 octombrie. Ieri, o altă tânără de 28 de ani şi-a pierdut viaţa la un spital din străinătate.

Alin Anastasescu, Cătălin Gancea și Costin Mincu le-au spus anchetatorilor încă din noaptea de după incendiu de existenţa acestui contract, însă acesta nu fusese prezentat şi, astfel, nimeni nu îi credea.

"Noi am închiriat clubul celor din formația care a cîntat. Doar barul ne-a rămas nouă. Credeți-ne, evenimentul muzical nu a fost organizat de noi. Organizatorii au luat sala și trebuiau să se ocupe de chemarea pompierilor. De exemplu, ei i-au chemat pe cei cu artificiile", le-au spus patronii de la Colectiv poliţiştilor şi procurorilor, potrivit tolo.ro.

Contractul de închiriere stipula că proprietarii nu primeau bani dacă veneau peste 400 de oameni la concert, deoarece consumaţia era mai mare decât dacă ar fi fost sub această cifră, caz în care chiria clubului era de 500 de euro.

Etichete: colectiv, document, incendiu club colectiv

0/4 COMENTARII
anonim
22 Nov 10:48
+0
VOTURI
-0
alte trupe in locul lor nu tineau un concert asa cu efecte pirotehnice sau artificii si mai ales in interior astea se aprind afara nu in interior s-a gresit oricum destul incepand de la faptul ca au luat intai stalpii imbibati in substante imflamabile foc de lemnul acela fals si pe urma nu au avut nici un extinctor sau macar o a doua usa pe unde sa iasa ca nu era decat una dupa aia am inteles ca ar fi aruncat cu bere sau cu ce aveau ei la indemana sa stinga focul sau flacarile dar mai rau au facut l-au starnit si uite neavand ce face au murit atatia oameni unii in interior altii pe urma scosi afara unul cate unul etc
anonim
22 Nov 10:29
+0
VOTURI
-0
normal se putea face concertul fara efecte pirotehnice artificii dar prostul nu ii prost pana nu este si fudul destul poate ca acest incident nu s-ar fi desfasurat probabil au vrut astia sa fie una din trupele de rock sau metal care se respecta asa ca asta a fost motivul si nu sunt singurii
dan
21 Nov 20:35
+0
VOTURI
-0
Modalitati de a face bani! Noutate absoluta! Am lansat cel mai simplu si mai clar curs care te invata pas cu pas noi modalitati de a face bani! Te intereseaza sa descoperi alte modalitati de a face bani? Atunci incepe acum acest curs gratuit si cu totul exceptional! Trebuie doar sa ne soliciti cursul trimitand un mesaj la adresa de email: spitzerdan@yahoo.com
Cris
21 Nov 15:13
+0
VOTURI
-0
Se stie inca de la inceput ca terminatii din formatia de rock au avut inititativa artificiilor in show, fara sa aiba asistenta unui pompier care sa fie prin zona cu un stingator, pregatit sa intervina, cum se face in astfel de cazuri. Patronii insa poarta raspunderea ca acel club nu era ok din punct de vedere a securitatii la incendiu. Nici in termeni de hartii (aprobari, avize de la ISU) nici in termeni practici... fiind plin de materiale inflamablie.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE