A fost identificat al treilea atacator de la BruxellesAl treilea atacator care trebuia să se arunce în aer, însă a fugit de pe aeroportul Zaventem, a fost identificat, sâmbătă. Conform postului belgian RTBF, este vorba de un jurnalist pe nume Faycal Cheffou.

A fost identificat al treilea atacator de la Bruxelles, care trebuia sa se arunce in aer pe aeroport
A fost identificat al treilea atacator de la Bruxelles, care trebuia să se arunce în aer pe aeroport
Foto: mirror.co.uk

Bărbatul cu pălărie care a fost surprins pe camerele de supraveghere alături de cei doi atacatori kamikaze, Ibrahim El Bakraoui şi Najim Laachraoui, a fost identificat drept Faycal Cheffou, informează mediafax.ro.

Potrivit unei declaraţii a Parchetului federal belgian de vineri, Faycal C a fost numit drept unul dintre suspecţii arestaţi de poliţiştii belgieni în operaţiunile de joi. Dar nu a precizat dacă ar fi cel de-al treilea atacator surprins pe camerele de supraveghere din aeroport.

Publicaţia Le Soir şi RTBF susţin că Faycal C a fost identificat de şoferul de taxi care i-a condus pe cei trei atacatori la aeroport, existând probabilitatea foarte mare ca acesta să fie cel de-al treilea atacator, potrivit unor surse din poliţie citate de Le Soir.

Alte publicaţii belgiene susţin această informaţie şi informează că Cheffou era un jurnalist freelancer.

Nouă persoane au fost arestate de joi în Belgia şi alte două în Geemania în cazul atentatelor teroriste din Bruxelles de marţi, soldate cu 31 de morţi, dar şi în cazul celor din Paris, în care au murit 130 de persoane.

Etichete: atentat, Bruxelles, Cheffou

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE