A fost inventat dispozitivul cu care putem printa fotografii de pe smartphonePrincipala problemă a epocii fotografiilor digitale este faptul că, cu cât captăm mai multe imagini, cu atât este mai puţin probabil că le vom printa. Compania franceză Prynt a venit cu soluţia. 

A fost inventat dispozitivul cu care putem printa fotografii de pe smartphone
A fost inventat dispozitivul cu care putem printa fotografii de pe smartphone

Ehipa coordonată de Clément Perrot şi David Zhang a creat un dispozitiv, pe care utilizatorii anumitor mărci de smartphone le pot ataşa telefonului lor, pentru a printa fotografii. Este vorba de modelele iPhone 6s, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, Samsung Galaxy S5 şi Samsung Galaxy S4.

Device-ul, disponibil la preţul de 150 de dolari, poate printa imagini fără a folosi tuş, ci doar benzi de zinc (50 de benzi = 25 de dolari). Mai mult decât atât, cu ajutorul aplicaţiei Prynt, fiecare poză făcută poate fi integrată în videoclipuri, scrie descopera.ro

 "În ziua de astăzi, oamenii fac mii de poze cu smartphone-urile lor, dar nu mai le revăd, pentru a-şi aminti de momentul pe care l-au imortalizat. Prin urmare, am hotărât să creăm un dispozitiv care le va permite utilizatorilor de telefoane inteligente să împărtăşească bucuria de a privi fotografii împreună cu familia şi prietenii lor", a declarat Clément Perrot, unul dintre fondatorii startup-ului francez.

 

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE