Cum poţi verifica o maşină second-hand, înainte să o cumperi. Serviciu nou, disponibil în BucureştiUn român a lansat primul serviciu mobil care promite verificarea pe teren a maşinilor second-hand, înainte de cumpărare.

A fost lansat un serviciu prin care poti verifica masinile second-hand, inainte sa le cumperi
A fost lansat un serviciu prin care poţi verifică maşinile second-hand, înainte să le cumperi
Foto: olx.ro

Primul serviciu mobil care promite verificarea pe teren a oricarei masini rulate, in vederea achizitiei, se numeste Inspector pe Teren si a fost lansat de Mihai Cune, fost manager autovit.ro si actual fondator al platformei InspectorAuto.ro care permite verificarea istoricului masinilor inainte de achizitie, informează 0-100.hotnews.ro.

"Multi dintre cei care verifica online istoricul masinilor pe InspectorAuto.ro mi-au cerut sa ii insotesc la vizionarea masinii pentru ca le era teama sa nu fie pacaliti. Pentru ca nu toata lumea are pe cineva priceput pe care sa il ia la vizionarea unei masini second-hand am creat Inspector pe Teren – prietenul la care poate apela oricine vrea sa isi cumpere o masina rulata in siguranta", a declarat Mihai Cune intr-un comunicat de presa.

In acest moment verificarile masinilor pe teren se pot efectua in Bucuresti, Ilfov si judetele invecinate. Componenta de mobilitate a inspectorului si faptul ca masina este verificata simultan cu vizionarea se traduce intr-o economie de timp si bani pentru cei care sunt in cautarea unui automobil rulat.

Serviciul Inspector pe Teren are doua componente: Asistenta la Verificare si Verificare Remote. In primul caz inspectorul insoteste cumparatorul la vizionarea masinii, iar in al doilea caz cumparatorul trimite doar inspectorul pe teren pentru a verifica masina (situatie mai des intalnita atunci cand cumparatorul se afla intr-o localitate diferita fata de masina).

Pana acum serviciul Inspector pe Teren a fost testat timp de cateva luni, in situatii reale, si a fost adaptat si imbunatatit pentru a se plia pe realitatile pietei. Cererile pentru verificarile pe teren ale masinilor au venit in general de la persoane care intentioneaza sa cumpere masini la mana a doua care costa peste 8.000 euro.

Etichete: aplicație, maşini, second-hand

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE