A fost pusă prima piatră de temelie a proiectului Timpuri Noi Square, dezvoltat de IKEA FOTOVastint România, divizia de imobiliare a grupului IKEA, a pus pe 3 noiembrie prima piatră de temelie a proiectului Timpuri Noi Square, unde vor fi ridicate trei clădiri de birouri şi spaţii comerciale.

Prima fază a proiectului include trei clădiri de înălțime medie, cu o suprafață totală închiriabilă de 50.000 de metri pătraţi de spații de birouri clasa A și 3.000 m2 de spații comerciale, integrate într-o esplanadă.

Construcția primelor două clădiri (cu o înălțime de 10 etaje, respectiv șase etaje) este în desfășurare, iar punerea în funcțiune este planificată pentru începutul anului 2017, informează compania. Investiția în cele două clădiri se ridică la 20 de milioane de euro.

IKEA a cumpărat, în 2010, terenul fostei platforme industriale Timpuri Noi, cu o suprafață de 51.000 mp, pentru suma de 34,6 milioane de euro. În urmă cu doi ani, compania anunța că în primă fază vor fi construite clădiri de birouri. Per total, proiectul prevede și construirea de blocuri de locuințe, spații hoteliere, comerciale sau pentru servicii.

"Timpuri Noi Square va deveni un loc de referință pentru întreaga zonă, un punct de întâlnire, o destinație în sine, unde oamenii vor avea parte de un loc de muncă primitor, cu tot confortul și accesibilitatea pe care le oferă o varietate sporită de facilități la îndemână. În același timp, ei vor putea socializa cu prieteni sau colegi, atât după, cât și la serviciu.", a declarat Antoniu Panait, director general Vastint România, în cadrul evenimentului din 3 noiembrie.

Etichete: birouri timpuri noi, cladire de birouri, realitatea, timpuri noi

0/3 COMENTARII
Minca
16 Nov 02:28
+0
VOTURI
-0
Si urmeaza sa se puna si a doua piatra de temelie? Poate si a treia, a patra... Cate temelii au cladirile astea?
sanda
12 Nov 22:18
+0
VOTURI
-0
Cum poti face bani! Oferim tuturor, in premiera absoluta, un exceptional curs care va invata cum poti face bani! Cursul este absolut GRATUIT si va invata simplu si rapid cum poti face bani! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, cunostinte minime de lucru cu documente word si pdf. Cereti acum detalii la adresa de email: sanda_diaconu63@yahoo.com
Flory Oprea
11 Nov 19:26
+0
VOTURI
-0
START !!!
OFERTA DE LUCRU adresata persoanelor serioase care vor sa faca parte dintr-o echipa dinamica, care au ambitia si vointa de a-si construi un viitor mai bun!
NU se solicita experienta!
CERINTE: Varsta minima 18 ani, cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf, utilizare e-mail.
BENEFICII: *Contract legal *Instruire online gratuita *Program flexibil *Sistem de plata garantat.
Doar persoanele serioase sunt asteptate sa trimita mail cu textul “Informatii suplimentare” la adresa: project.flory@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE