A fost stabilită strategia de dezvoltare durabilă a Sectorului 1 pentru 2020-2030Sectorul 1 va avea, în câteva luni, cea mai complexă strategie de dezvoltare durabilă de care dispune o administrație locală din România, informează primăria de sector într-un comunicat de presă remis la redacţie. 

A fost stabilita strategia de dezvoltare durabila a Sectorului 1 pentru 2020-2030
A fost stabilită strategia de dezvoltare durabilă a Sectorului 1 pentru 2020-2030

Fie că vorbim de mediu, sănătate, educație sau infrastructură, acest document de nivel academic, elaborat în parteneriat cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), va oferi o diagnoză profundă și clară a stadiului actual și va stabili principalele obiective strategice de dezvoltare pe următorii zece ani.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, viceprimarul Daniela Popa, Conf. Univ. Dr. Cristian Pîrvulescu și Lect. Univ. Dr. Arpad Todor au prezentat astăzi, 03 februarie 2020, în cadrul unei conferințe de presă, stadiul de elaborare a Strategiei pentru Dezvoltare Durabilă a Sectorului 1 "2020-2030".

Cu această ocazie, cei prezenți au precizat că, în elaborarea acestui document realizat în premieră pentru Sectorul 1, s-au făcut pași importanți. Deja s-au constituit și sunt funcționale grupuri de lucru pe șapte domenii importante, coordonate, fiecare în parte, de către un cadru didactic din SNSPA : Protecție și incluziune socială, locuire; Educație, Cultură, Sport și Cercetare; Sănătate și bunăstare; Mediu, Energie, Protecția Animalelor; Urbanism, Infrastructură, Spații Verzi, Locuri de Joacă; Dezvoltare economică și muncă; Siguranța Cetățeanului și Bună guvernare.

La elaborarea strategiei participă organizații neguvernamentale, mediul academic, grupuri de inițiativă civică, mediul de afaceri și cetățeni din Sectorul 1 care, alături de funcționarii instituției, vor elabora acest document esențial pentru dezvoltarea Sectorului 1 în următorii ani.

"Strategia pentru Dezvoltare Durabilă a Sectorului 1 <> este un document de politici publice care va da direcția de dezvoltare a Sectorului 1 în următorii ani. Înainte de 1989 și chiar și mult după aceea, o singură persoană se pricepea la tot, hotăra și lua decizii. Pentru că nu suntem perfecți, i-am lăsat pe cei mai buni experți în politici publice să ne îndrume. În plus, în elaborarea strategiei am implicat și comunitatea Sectorului 1, pentru că cetățenii trebuie să decidă cum să evolueze și să se dezvolte zona administrativă în care locuiesc", a declarat primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

În prezent, se află în plină desfășurare etapa de colectare a datelor, absolut necesare pentru realizarea unei cercetări calitative și cantitative profesioniste.
„Este pentru prima dată când în România există un proiect de o asemenea anvergură. Consultarea cetățenilor este esențială pentru că măsurile care nu sunt validate de către comunitatea locală sunt greu de implementat. La finalizarea strategiei ne propunem ca Sectorul 1 să fie un model de bune practici în domeniul dezvoltării durabile", a declarat Conf. Univ. Dr. Cristian Pîrvulescu.

"Numai printr-o colaborare strânsă între primărie, mediul academic și comunitatea locală vom putea elabora un document atât de complex, dar esențial pentru Sectorul 1. Strategia de Dezvoltare durabilă <> va fi practic legea fundamentală a sectorului nostru pentru următorii zece ani", a precizat, la rândul său, viceprimarul Sectorului 1, Daniela Popa.

Prin Hotărârea Consiliului Local nr. 273 din 28.08.2019, a fost aprobată în unanimitate încheierea acordului-cadru de parteneriat interinstituțional de cooperare între Primăria Sectorului 1 și Școala Națională de Studii Politice și Administrative, în vederea documentării, fundamentării și elaborării Strategiei pentru dezvoltare durabilă a Sectorului 1 "2020 – 2030".

Etichete: Dan Tudorache, dezvoltare durabila, Sectorul 1, strategie de dezvoltare durabila

0/1 COMENTARII
REPARATII CALCULATOARE BUCURESTI - REPARATII LAPTOPURI BUCURESTI - REPARATII MONITOARE LCD BUCURESTI - INSTALARE WINDOWS BUCURESTI
09 feb 07:11
+0
VOTURI
-0
Reparatii Calculatoare Bucuresti
Reparatii Laptopuri Bucuresti
Reparatii Monitoare LCD
Instalare WINDOWS 10 - WINDOWS 8.1/8 - WINDOWS 7 - WINDOWS VISTA - WINDOWS XP
Instalare programe: drivere, antivirus, office, codec-uri, browser, etc.
Devirusare si instalare antivirus
Recuperare de date (date pierdute SAGA,CIEL, date contabile sterse, date juridice, etc.)
Instalare si configurare dispozitive de tip TOKEN (certsign) pentru semnatura electronica: Aladdin eToken, Athena, Gemalto maro, Gemalto transparent, Oberthur, SafeNet.
Configurare router (configurare wireless / WiFi)
Reparatii stick-uri sau modem-uri USB rupte/sparte/indoite si recuperari date dupa acestea
Resetare parola de BIOS
Resetare parola de Windows
Rescriere sau Update de BIOS
Conexiuni internet: RDS/DIGI - UPC – TELEKOM – IP- uri
Probleme internet (nu se conecteaza la internet, se incarca paginile greu, etc.)
Probleme wireless (internetul merge prin cablu dar nu merge prin wireless)
Schimbare mufa de retea (UTP)
Reparatii si diagnosticari placi de baza
Curatare de praf laptop si schimbare pasta termoconductoare
Diagnosticare si schimbare componente (placa video, sursa, placa de baza, hard disk, memorie RAM, procesor, etc.)
Resetare baterie laptop (daca laptopul nu mai vede / incarca bateria) fara inlocuire
Reparatii display cu dungi (nu lovite, sparte sau crapate!) fara inlocuire
Reparatii mufe (incarcator) de alimentare laptop

Deplasare si constatare la domiciliu in Bucuresti.
Program zilnic 08:00-22:00

Detalii: http://www.reparatii-calculatoare-bucuresti.trei.ro
pyanystul@yahoo.com

Vodafone: 0726.054.690
RDS/DIGI: 031.424.43.93

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE